Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Om Australien - Oplev det helt igennem unikke land - Vi elsker Australien!
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Info & Rejsevilkår


Find al vigtig

& praktisk information her

Om Australien

Vi ELSKER Australien! Det er AustraliaTours grundsten, og det er, hvad vi lever og ånder for.

Australien indeholder noget af verdens mest fascinerende og varierede natur. I Australien finder du blandt andet tør og rød ørken, frodige og grønne regnskove, pulserende og hyggelige storbyer og ikke mindst et helt igennem unikt dyreliv.

Australien har virkelig meget at byde på, og AustraliaTours ønsker at fremme Australien som det fantastiske rejsemål, det er. Du kender utvivlsomt til mange af Australiens vidundere, og du kan læse meget mere om de forskellige destinationer her. Her på vores hjemmeside kan du læse om alt fra de nutidige og charmerende storbyer som Sydney, Melbourne og Brisbane til Australiens kulturelle midtpunkt i den røde ørken: Ayers Rock (Uluru). Ydermere kan du tage på opdagelse nær det verdenskendte og ikoniske koralrev Great Barrier Reef på østkysten. Oplev et forunderligt og spændende liv, der lever under vandet, enten helt tæt på med snorkel og svømmefødder, eller fra luften i flyver. Her findes tusinder af små koralrev og små øer, som til sammen danner de perfekte forhold for farverige fisk og underskønne koraller.

Få tilfredsstillet din oplevelsessøgende side i en af Australiens mange nationalparker. Hvad end det er i nord, øst, syd eller vest finder du en flot og unik nationalpark, hvor der er et hav af muligheder og oplevelser. Tag for eksempel på udkig efter unikke fugle- og fiskearter i Kakadu National Park i Northern Territory eller Daintree National Park i staten Queensland, hvor den står på flot og frodig regnskov. I alle nationalparker, finder man endvidere helt unikt, australsk dyreliv, hvor der vil være mulighed for at se kænguruer, pingviner, krokodiller, ørne, wallabies, koalabjørne samt diverse krybdyr og næbdyr.

Dame med det australske flag på en strand
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.