BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Info & Rejsevilkår


Find al vigtig

& praktisk information her

Australiens størrelse

Siden europæerne ankom i 1700 tallet og senere satte gang i industrialiseringen tog indvandringen fart. Landet har siden da gennemgået en enorm udvikling. Storbyer er blomstret op, især langs kysten, og landet har trods den isolerede beliggenhed og store afstande formået at skabe sig et ry som et af de bedste steder at bo. Landet betragtes i dag som et højtudviklet, multietnisk og moderne samfund.

Australien består af 6 stater og 2 territorier: Westerns AustraliaSouth AustraliaVictoriaNew South WalesQueensland og Tasmanien – samt de to territorier Northern Territory og Australian Capital Territory. Hovedstaden i Australien er Canberra og ligger I Australian Capital Territory.

Trods de sidste århundredes urbanisering er store dele af landet stadig ikke udforsket, og man har derfor mulighed for at opleve en masse fantastisk og uspoleret natur. Landet strækker sig over 4000 km. fra øst til vest og 3200 km. fra nord til syd.

Landets areal på 7.617.930km² gør Australien til verdens 6. største land. Sammenligner man med Danmarks areal på 43.094 km² forstår man pludselig hvilke enorme afstande landet byder på. Kaster man et blik på befolkningstætheden er forskellen ikke overraskende også stor, da Australien med kun 2,8 pr. km² må se sig tydeligt overgået af Danmark med 131 indbyggere pr. pr. km². Geografisk set ligger Australien ca. 15.000 km fra Europa, syd for asien og er omgivet af det Stillehavet, Sydhavet og det indiske ocean.

Storbyen Sydney i Australien
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.