Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Om AustraliaTours - Vi er eksperter i rejser til Australien & New Zealand!
BESTIL TILBUD
77 34 60 61
OM OS

Drømmerejser baseret på stor viden

AustraliaTours sælger og beskæftiger sig med rejser til Australien og New Zealand. Om det er en familietur i autocamper, storbyferie i Sydney eller natur- og dykkerrejser til Great Barrier Reef – eller en stor rundrejse med det hele – så har vi ekspertisen til at sammensætte rejsen til den bedste pris. Der er ingen destination eller oplevelse, som er umulig for os at levere.

AustraliaTours er ejet af et andet specialrejsebureau USATours. På baggrund af moderselskabets store fremgang og succes, takket være uovertruffen kundetilfredshed, er AustraliaTours sat i verden for at levere drømmerejser. Ligesom for USATours lægger AustraliaTours vægt på rejsekonsulenter med stor viden om rejsemålet. Vores rejsekonsulenter har selv rejst på de destinationer, de sælger, således at din oplevelse bliver den bedst mulige. Desuden er alle vore rejsekonsulenter certificerede Aussie Specialists, som er en anerkendelse, der tildeles af de australske turistmyndigheder.

I skal lade os arrangere jeres Australien-rejse fordi vi kender Australien bedst. Vi ved, hvad man skal opleve og ikke mindst, hvordan man skal opleve det! Og altsammen i et passende tempo, så der ikke kommer stress på – man er jo på ferie, skal man huske. Vi sørger for at jeres budget rækker længst muligt, og at rejsen bliver arrangeret lige præcis, som I drømmer om.

Rejser købt hos AustraliaTours er selvfølgelig dækket af rejsegarantifonden. Teknisk udbyder er USATours.dk (CVR33761295), registreret hos rejsegarantifonden nummer 2338.

MEDARBEJDERE

VORES MEDARBEJDERE

Rejsekonsulenter
Amadeus Jensen

Branch Manager

Sanna Thunström

Rejsekonsulent

Natasja Løth

Rejsekonsulent

Anja Hansen

Rejsekonsulent

Stefan Hansen

Rejsekonsulent

Herman Nielsen

Rejsekonsulent

Maria Grønvold

Rejsekonsulent

Natalie Morravej

Rejsekonsulent

Frida Seigner

Rejsekonsulent

Adam Karlsson

Rejsekonsulent

Karoline Bergan

Rejsekonsulent

Miriam Mykjåland

Rejsekonsulent

Audun Engen

Rejsekonsulent

Administration
Alexander Söderberg

CEO

Thomas Tinglev

Booking Manager

Freja Asplund

HR Manager & Customer Service

Christian Clausen

Booking Assistent

Tobias Hansen

Booking Assistent

Marketing
Jesper Kamp

Marketingschef

Martin Nielsen

Grafisk Designer

Michael Martensen

Webudvikler

Cecilie Lyngbye

Tekstforfatter

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.