Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rundrejse i New Zealand - Oplev den vidunderlige natur
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Det hele New Zealand

fra nord til syd


EN EVENTYRREJSE UD OVER DET SÆDVANLIGE

DET HELE NEW ZEALAND FRA NORD TIL SYD

EN EVENTYRREJSE UD OVER DET SÆDVANLIGE

24 DAGE FRA 24.300 KR.

Pak til al slags vejr, og kør på den ultimative New Zealand-tur

Auckland, Coromandel, Rotorua, Taupo, Napier, Wellington, Nelson,
Greymouth, Franz Josef, Queenstown, Te Anau, Dunedin og Christchurch

Her har vi skræddersyet en komplet rundrejse i New Zealand, hvor I vil opleve både de store seværdigheder og de små finurligheder i det utrolige land på den anden side af jorden. På over tre uger kommer I fra sandstrande, termiske bade og vinområder på Nordøen til gigantiske bjerge, gletsjere og vandfald på Sydøen. Indimellem naturoplevelserne tanker I op på kultur og gastronomi i Auckland, Wellington, Queenstown og Christchurch.

Prisoversigt

Prisen er fra 24.300,- pr. pers.
(Inkl. fly, billeje og hotel eller autocamper)

Foreslået rejseplan
DAG 1-3: AUCKLAND

Auckland - New ZealandEfter en længere flyvetur fra Danmark ankommer I til Auckland i det nordlige New Zealand. Auckland går under navnet “City of Sails” og er en multikulturel storby, hvor havnene er fyldt med lystbåde, og skyskraberne tårner højt op i de livlige gader, der har noget for enhver shopper med sine utallige små og spændende butikker. Når klokken nærmer sig middagstid, kan I se de travle forretningsfolk bevæge sig ud fra kontorerne og ned på de mange trendy caféer i frokostpausen.

I det hele taget er Auckland en rigtig storby med alt, hvad sådan en indebærer, og samtidig er den vilde natur en spytklat væk. Måske derfor er Auckland flere gange blevet kåret til at være en af de bedste byer i verden, man kan bo i.

Kort uden for byens summen kan I tage hul på naturoplevelserne. For eksempel kan I tage på hvalsafari eller bare en sejltur i Hauraki-bugten, der omgiver byen. I kan også bare blive i byen og slappe af i den grønne oase Cornwall Park, hvor de lokale ynder at søge fred fra de travlere gader.

Ellers skal I bare vænne jer til tidsforskellen og lade op til noget af et eventyr!

Det anbefaler vi i Auckland:

 • Hvalsafari
 • Besøg Cornwall Park
 • Shopping på Queens Street

Fra Auckland går turen mod byen Coromandel (cirka 170 km – cirka 2,5 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 3-5: COROMANDEL

Coromandel - New ZealandSå kan I godt lægge storbylivet bag jer. På vejen fra Auckland til Coromandel får I et stort sceneskift – skyskraberne falder i baggrunden, og ind træder et landskab præget af utallige klippeformationer, frodig skov og ikke mindst gyldne sandstrande – enhver naturelskers drøm.

Coromandel er ideelt til at komme væk fra hverdagen og slappe af i smukke omgivelser. I kan leje cykler og begive jer ud på nogle af Hauraki Rail trails 82 kilometer stier, der snor sig gennem den uberørte natur. Eller I kan sejle ud til Cathedral Cove, som er en fortryllende smuk bugt med flotte klippeformationer i blikstille vand.

Det anbefaler vi i Coromandel:

 • Cathedral Cove
 • Hauraki Rail Trail
 • Hiking

Fra Coromandel kører I til Rotorua (cirka 210 km – 3 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 5-7: ROTORUA

Rotorua champagne pool i New ZealandJeres rundrejse i New Zealand fortsætter sydpå til byen Rotorua. Men allerede på vejen venter jer nye, sjove oplevelser. Hvis I vil se, hvor scener fra Ringenes Herre er optaget, skal I nemlig lægge vejen forbi Hamilton, hvor I finder Hobitton, som er film-settet fra de berømte eventyrfilm. Her kan I se, hvordan hobitterne lever og selv komme indenfor.

Rotorua er kendt for sin centrale placering i maoriernes historie og ikke mindst for den natur, der har gjort området til et populært mål for alle New Zealand-rejsende. Her er der et væld af gejsere, syresøer, tårnhøje rødtræsskove og kogende mudder. Mange maori-historier nævner Rotorua som et helt særligt sted, og det er da også her, at maorikulturen har slået de dybeste rødder i New Zealand.

I kan besøge Tamaki Maori Village, hvor I kommer i selskab med de gamle stolte maorikrigere, når de inviterer til deres traditionelle ceremonier, hvor de opfører krigsdansen haka og deler ud af historiske fortællinger. Alt sammen er naturligvis et show, men oplevelsen giver ikke desto mindre et interessant indblik i kulturen.

Det er også her, I skal ud at bade i spruttende mudder og se pools med dampende, turkis vand og rustrøde kanter. Der er stor termisk aktivitet i området, hvilket man kan se i de utrolige naturfænomener. I Kuirau Park kan I se lidt af det, mens I får den fulde oplevelse med den kendte gejser Lady Knox oveni købet i Wai-O-Tapu Thermal Wonderland, som ligger længere ude af byen.

Det anbefaler vi i Rotorua:

 • Hobbiton (på vejen til Rotorua)
 • Tamaki Maori Village
 • Kuirau Park
 • Wai-O-Tapu Thermal Wonderland

Fra Rotorua kører I til Lake Taupo (cirka 90 km – 1 time)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 7-9: TAUPO

Lake Taupo - New ZealandNæste stop inde i den centrale del af Nordøen er i byen Taupo lige ved Lake Taupo. Det er landets største sø, og den har altid tiltrukket mange turister på grund af dens spændende historie. Søen blev dannet ved et vulkanudbrud, men er i dag fyldt med frisk, klart vand, som inviterer til diverse former for vandaktivitet. I kan sejle, ro i kano, fiske efter ørreder eller stå på vandski.

Er I ikke de store vandhunde, er den omkringliggende natur også aldeles smuk at udforske til fods eller på mountainbike. Der er frodig skov og de kendte Huka Falls i nærheden. Det er et imponerende vandfald, der flyder med 220.000 liter vand i sekundet og fylder floden under sig med lysende blåt vand. Der er masser af udkigsposter omkring det, som man kan tage til og eventuelt have en picnic med.

I Taupo området anbefaler vi:

 • Sejlture på Lake Taupo
 • Huka Falls
 • Hiking og cykling

Fra Taupo kører I til Napier (cirka 140 km – 2 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 10-11: NAPIER

Napier Te Mata Peak - New ZealandEfter Taupo fortsætter rundrejsen i New Zealand mod øst til en lidt større by, Napier. Byen er efter et jordskælv i 1931 genopbygget ud fra den new zealandske arkitekt Louis Hays vision om at inkorporere traditionelle maorimotiver i byens art deco-arkitektur for at give Napier en unik new zealandsk karakter. I byens centrum får I følelsen af at bevæge jer rundt i en tidsboble fra 1930’erne, og den bedste måde at opleve byen på er ganske enkelt ved at tage behageligt fodtøj på og begive jer ud i de hyggelige gader.

Også heromkring kan I nyde landets fantastiske natur. Her er det store, grønne bakker og vinmarker, I kan vandre eller cykle rundt i. Og gør et stop på en vingård, så I kan smage på de gyldne dråber.

Det anbefaler vi i Napier:

 • Vinture til Hawke’s Bay
 • Bluff Hill Lookout
 • Cykel- og vandreture)

Fra Napier kører I videre til Wellington (cirka 32 km – 4 timer og 20 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 11-13: WELLINGTON

Berømt for sin levende kultur, gode kulinariske oplevelser, vin og spændende begivenheder er Wellington et must, når du er på rundrejse i New Zealand.

Hovedstaden er fuld af liv og udendørs aktiviteter. I centrum sidder folk på alle de små retro-caféer, og ved havnefronten er der fyldt med sejlbåde, havkajakker og motionister, der løber fra havnen og direkte ud til den guldsandede strand.

I kan nemt bruge flere dage på at udforske alle afkroge af byen og mærke den særlige Wellington-atmosfære, der for eksempel findes i den trendy gade Cuba Street. Af attraktioner kan det nationale museum Te Papa Tongarewa Museum anbefales. Det er et nyt, interaktivt museum, der på en spændende måde lærer jer en masse om landet. Det kan også anbefales at tage en tur op på Mount Victoria, hvor I får en flot udsigt over byen.

Det anbefaler vi i Wellington:

 • Mount Victoria
 • Cuba Street
 • Te Papa Tongarewa Museum

Efter et par lækre dage i Wellington sejler I på en smuk færgeoverfart til Picton og kører derfra videre til Nelson (cirka 210 km – 5,5 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 13-15: NELSON

Nelson blue lake - New ZealandNu er I på Sydøen, hvor resten af rundrejsen fortsætter. Det første stop her byder på flot natur i den berømte nationalpark Abel Tasman National Park, som ligger tæt på byen Nelson.

Naturen her er mere markant end på nordøen, og I vil begynde at se stejlere klipper og højere bjergtoppe i baggrunden af jeres udsigter. Iført gode vandresko eller cykelhjelm kan I udforske parken på land. Alternativt kan I sejle i bugterne, der er en del af nationalparken, hvor man kan se kombinationen af imponerende klipper, frodig skov og hvide sandstrande.

I kan også tage en tur på hesteryg og ride langs kysten, hvor vandet er lavt og klart, og der er kig til de store klippeformationer i vandkanten.

I Nelson anbefaler vi:

 • Abel Tasman National Park
 • Oplev Nelson på hesteryg
 • Afslapning på stranden

Fra Nelson fortsætter turen til Greymouth (cirka 290 km – 3 timer og 40 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 15-16: GREYMOUTH

Greymouth pancake rock - New ZealandNæste stop er Greymouth på Sydøens vestkyst. Beliggende ved udmundingen af Grey River ligger byen under en grålig tåge, hvorfor den har fået tilnavnet “the Big Smoke”. Selvom det ikke lyder så pænt, kan det se rigtig smukt og fredfyldt ud. Stå tidligt op om morgenen for at se tågen krybe over bakkerne og ned på stranden.

Den store attraktion her er Shantytown, en kopi af en guldmineby fra 1880’erne. Her kan I se, hvordan livet i en mineby så ud dengang, og der er mulighed for at køre i damptog, grave efter sit eget guld og besøge museet, hvor der er originale ting fra den rigtige guldgravertid.

Omkring Greymouth kan I også købe nogle helt unikke souvenirs med hjem. Her er nemlig mange gallerier, der sælger de smukkeste grønne jadesten, som udvindes i området.

Det anbefaler vi i Greymouth:

 • Shanty Town
 • Se (og køb) jadesten

Fra Greymouth kører I til Franz Joseph (cirka 180 km – 2 timer og 20 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 16-17: FRANZ JOSEF

Franz Joseph glacier i New ZealandFor foden af Franz Josef Glacier ligger den lille New Zealandske by Franz Josef, der med sin placering tæt ved to imponerende gletsjere er et oplagt stop på jeres rundrejse.

Luften her er frisk, og når du lader blikket skue ud over området, vil I ikke kunne undgå at føle jer små, når den store bjergkæde rejser sig ved siden af jer. På toppen ser I den kendte gletsjer, som strækker sig mellem bjergene, i omkring 13 kilometer. Vender I jer om, ser I et roligt naturlandskab, hvor I nærmest kun kan se enkelte gårde, så langt øjet rækker.

Det er et must at komme ud at gå på Franz Josef Glacier eller Fox Glacier, der ligger tæt på. Vil I have en vildere oplevelse, kan I booke jer ombord på et “heli hike”, hvor man flyver med helikopter op til toppen og vandrer på islandskabet.

Det anbefaler vi i Franz Josef:

 • Franz Josef Glacier
 • Fox Glacier
 • Heli hike

Herfra kører I til Queenstown (cirka 320 km – 4 timer og 20 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 17-19: QUEENSTOWN

Solnedgang i Queenstown, New ZealandSå er turen nået til Queenstown, der kaldes “Adventure Capital of the World”. Storbyen ligger ved den smukke sø Lake Wakatipu, og rundt om kan man se bjerge, der rejser sig tusindvis af meter. Denne fantastiske placering gør byen til et sted for adrenalinjunkies.

I kan sejle i bugten Milford Sound, hvorfra udsigten er fortryllende, eller I kan vandre på den Queenstown Hill, hvor I helt sikkert vil få pulsen op. Er I mere modige, kan I prøve kræfter med bungy jump, luftballon, river rafting, zipline og alle andre former for grænseoverskridende, men uforglemmelige aktiviteter. Udover at I kan få et vildt adrenalinsus, kan I få det i fantastisk smukke omgivelser i Queenstown.

Det anbefaler vi i Queenstown:

 • Hiking
 • Adventure (rafting, paragliding, bungy jump, skydiving)
 • Nyd byens energi på havnepromenaden

Fra Queentown kører I til Te Anau (cirka 180 km – 2 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 19-21: TE ANAU

Te Anau, New ZealandSå er det frem med kameraet igen! I Te Anau venter endnu flere utrolige syn i den new zealandske natur. Byen, som ligger ud til søen af samme navn, kaldes “the Gateway to the Fiords”, og det er netop, hvad den er – porten til de storslåede fjorde i Fiordland National Park.

Her kan I se de smukkeste fjorde, der er tilgængelige med bil, Milford og Doubtful Sounds. Disse fjordområder er på enhver top 5 over must sees i New Zealand på grund af det mørke, blanke vand omgivet af høje, stejle klipper i en magisk blanding. I skal helt sikkert ud at sejle på det fredfyldte vand.

I kan også komme ud at vandre på nogle af landets bedste vandrestier. Udover endagsture omkring byen finder I længere hikes, der er berømte for de smukke omgivelser, som kan tilbagelægges på mellem to og fire dage med overnatning i hytter undervejs. Det er for eksempel Milford Track og Kepler Track.

Det anbefaler vi i Te Anau:

 • Hiking
 • Sejlads i Fiordland National Park

Herfra kører I til Dunedin (cirka 290 km – 3,5 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 21–23: DUNEDIN

Bjerge i Dunedin, New ZealandDunedin byder jer velkommen med noget helt andet af New Zealand, end I har set indtil videre. Sydøens næststørste by kaldes “the Edinburgh of the South”, da den er grundlagt af skotter, hvilket er tydeligt i arkitekturen, og indbyggerne dyrker stadig den skotske kultur, så snart de kan komme til det.

Det er også en studieby, så der er mange unge mennesker, og ligesom skotterne er de glade for at feste, så her kan I gå ud og slippe jer lidt løs med de lokale, hvis I trænger til det ovenpå al den fredelige natur.

I slipper dog ikke for natur. I må nemlig ikke snyde jer selv for en tur ud på Otago-halvøen, hvor der venter et rigt dyreliv. Kør en tur, parker bilen, og gå en tur langs kysten, hvor I kan se sæler, søløver, pingviner og albatrosser.

Det anbefaler vi i Dunedin:

 • Otago Peninsula
 • Mærk stemningen om aftenen på byens barer
 • Se den skotske kultur og arkitektur

Fra Dunedin kører I til Christchurch (cirka 360 km – 4,5 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 23-24: CHRISTCHURCH

Christchurch i New ZealandEn fantastisk rundrejse nærmer sig sin afslutning. Det er blevet tid til at samle alle de store oplevelser sammen og forberede jer på at skulle vende hjem. Det kan I gøre i den charmerende storby Christchurch, der er Sydøens største by.

Gå rundt i byens spændende mix af fine gader med engelske koloniale bygninger, street art, en gammel sporvogn og velholdte, grønne parker. I kan shoppe og købe noget særligt med hjem som minde fra en oplevelsesrig tur. I kan besøge byens museer og gallerier, der er fulde af ny og gammel kunst og kultur. Og I kan spise på de mange hyggelige caféer og gode restauranter.

Det anbefaler vi i Christchurch:

 • Udforsk byens parker
 • Tag sporvognen gennem byen
 • Shop, spis og nyd de sidste dage

I flyver hjem til Danmark fra Christchurch

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Andre rejser til New Zealand

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  VÄDER I LOS ANGELES

  PRISOVERSIGT PÅ REJSEFORSLAG

  Download forslaget 

  SÄSONGDAGARFRÅN-PRIS (PR. PERSON)
  Vår21 dagar14.030 SEK
  Sommar21 dagar20.250 SEK
  Höst21 dagar20.250 SEK
  Vinter21 dagar13.940 SEK
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.