Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
New Zealand Rundrejse - Nord til Syd - AustraliaTours.dk
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Storbyer, gejsere og maori-folk


En rundrejse til smukke

New Zealands højdepunkter

STORBYER, GEJSERE OG MAORI-FOLK

EN RUNDREJSE TIL SMUKKE NEW ZEALANDS HØJDEPUNKTER

19 DAGE FRA 22.150 KR.

Få det bedste af New Zealand på en unik kør-selv-ferie

Auckland, Bay of Islands, Hamilton, Rotorua, Taupo, Napier, Wellington, Nelson, Kaikoura og Christchurch

På denne New Zealand-rundrejse kommer I til at opleve alle de farverige facetter, landet i Stillehavet har at byde på. Det indebærer blandt andet livlige, moderne storbyer som Auckland og Wellington, samt det indfødte maori-folks spændende kultur. Mest af alt er det dog en rejse gennem storslået natur, som ikke findes lignende nogen andre steder. Glæd jer til gejsere, varme kilder, mudderbade, bjergkæder, sandstrande og Ringenes Herre-landskab.

Prisoversigt

Prisen er fra 22.150,- pr. pers.
(Inkl. fly, billeje og hotel eller autocamper)

Foreslået rejseplan
DAG 1-3: AUCKLAND

Auckland skyline i New ZealandLad jeres storslåede New Zealand-rejse begynde! I starter i Auckland, hvor I får mulighed for at “lande”, vænne jer til tidsforskellen og de dejlige temperaturer i storbyen, der har sommer det meste af året. Den er flere gange blevet kåret til en af verdens bedste byer at bo i, og det er ikke overraskende.

Glæd jer til en livlig metropol med lækre butikker, restauranter og barer, spændende museer og kunstgallerier og et hav af muligheder for at tage ud i naturen omkring byen. Vi vil anbefale, at I slapper lidt af med at slentre rundt i byen, ved Waitemata-havnefronten og i de fredelige parker, og husker at nyde godt af byens store kulinariske udbud, inden turen for alvor går ud i den vilde natur.

Men I kan også sagtens komme i gang med at opleve New Zealands billedskønne omgivelser. For eksempel kan I sejle i Hauraki-golfen, hvor det er muligt at se hvaler, eller I kan tage på stranden og vinsmagning i Matakana-området nord for Auckland.

Det anbefaler vi i Auckland:

 • Shopping på Queens Street
 • Hvalsafari i Hauraki-golfen
 • Slap af i byens parker og ved havnefronten
 • Spis på de anmelderroste restauranter, og drik lokal vin til

Fra Auckland kører I nordpå til Bay of Islands (cirka 340 km – 3,5 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 3-6: BAY OF ISLANDS

New Zealand, Bay of islandsNår I ankommer til Bay of Islands, vil I blive mødt med synet af et azurblåt hav fuld af grøntklædte øer. Bay of Islands består af intet mindre end 144 øer, der ligger strøet i bugten i det nordlige New Zealand. Området er new zealændernes fortrukne feriested med godt vejr, frodige omgivelser, gode strande og spændende liv ved havnefronten.

I kan komme ud på delfin- eller hvalsafari og se de imponerende havdyr svømme roligt rundt i det klare vand. I kan også leje kajakker og selv ro i de nærliggende dele af bugten, hvilket kan kombineres med en picnic eller en strandtur på de smukke kyster. Hvis I vil opleve naturen under havoverfladen, er der også gode muligheder for at se en verden af farverige fisk og koraller med dykkerudstyr eller snorkel.

I Bay of Islands anbefaler vi:

 • Delfinsafari
 • Sol, strand og vand
 • Dykning

Fra Bay of Islands kører I sydpå til Hamilton (cirka 350 km – 4,5 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 6-7: HAMILTON

Te Waihou walkway i Hamilton, New ZealandI skifter bugten ud med byen Hamilton, der ligger midt inde på øen, men med sin placering ved Waikato-floden er omgivelserne ikke mindre spændende her. Byen er kendt for sin fantastiske natur, som er oplagt at udforske til fods.

Der er også masser af udflugtsmuligheder i området. I kan tage en sejltur ind i grotterne Waitomo Caves, hvor I kan se såkaldte glow worms, der, som navnet antyder, lyser op i de mørke, fugtige grotter. Eller I kan besøge film-settet Hobitton, som blev verdenskendt for at danne rammen om scener i Ringenes Herre-filmene. Her kan I se de små mosklædte huse, som hobitterne bor i og forestille jer at være med i den fantasifulde verden fra de kendte film.

Skal det være mere aktivt, kan I besøge Ragland på vestkysten, som er kendt for sine bølger og surfermiljø, som I kan give jer i kast med, hvis I har mod på det. I kan også nøjes med at ligge på stranden og slappe af med en god bog.

Det anbefaler vi i Hamilton:

 • Hobbiton
 • Vandreture ved floden
 • Waitomo Caves
 • Strandtid i Ragland

Fra Hamilton kører du østpå til Rotorua (cirka 110 km – 1,5 time)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 7-9: ROTORUA

I Rotorua træder I i maori-folkets fodspor, når I de næste to nætter skal færdes i den natur, som maorierne var tæt forbundet til. Rotorua var særligt på grund af den geotermiske aktivitet, som skabte de dampende gejsere og den frodige grønne natur, som området er karakteriseret af. De naturfænomener kan I også opleve.

For eksempel kan I bade i de dampende varme kilder i Kuirau Park, der ligger tæt på byen, eller I kan køre til Wai-O-Tapu Thermal Wonderland, hvor den imponerende gejser Lady Knox hver dag sprøjter op til 20 meter op i luften på grund af den vulkaniske aktivitet under jorden. Det er også her, I finder de særegne pools med turkis vand og rustrøde kanter. Det bobler og syder, og der kommer damp op fra jorden og vandet flere steder, og det ligner i det hele taget noget fra en sci-fi film.

I Rotorua vil I også opleve et særligt imødekommende og varmt folkefærd, som glædelige vil fortælle om deres historie og kulturarv. Vi kan anbefale at booke en aften i en maori-landsby, hvor de lokale vil opføre deres krigsdans, haka, og byde på traditionelle maori-måltider.

Det anbefaIer vi i Rotorua området:

 • Kuirau Park
 • Wai-O-Tapu Thermal Wonderland
 • Maori-landsby

Herfra kører I sydpå til Lake Taupo (cirka 80 km – 1 time)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 9-11: TAUPO

The Huka Falls i Waikako River, TaupoCentralt på Nordøen finder I byen Taupo lige for foden af Lake Taupo, som altid har tiltrukket nysgerrige rejsende grundet dens spændende historie. Søen blev dannet ved et større vulkanudbrud, og i dag kan der stadig kan ses termisk aktivitet i området med gejsere og varme kilder, men selve vulkanen anses for at være inaktiv.

Området er særligt kendt for sine vandaktivitet, hvor kajakture og bådture bestemt er at anbefale. Er I mere til at udforske på to ben, er der gode stier til at hike og køre på mountainbike. Uanset hvordan I kommer rundt, anbefaler vi, at I lægger vejen forbi de imponerende Huka-vandfald, der strømmer med enorm kraft.

I Taupo området anbefaler vi:

 • Sejlture på Lake Taupo
 • Huka Falls
 • Hiking og cykling

Fra Taupo kører I sydøst til Napier (cirka 140 km – 2 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 11-12: NAPIER

Napier, Te Mata Peak solopgangMellem Taupo og Wellington gør I et stop i Napier, hvor I har en enkelt overnatning i havnebyen på den østlige side af Nordøen. Området, som Napier ligger i, hedder Hawkes Bay og kan bedst beskrives som store grønne bakkeområder med flotte strande, solrigt klima og gode vinmarker.

Besøg en vingård, og se den smukke udsigt over vinmarkerne ud til bugten, mens I smager på de gyldne dråber. I Napier by kan I opleve den helt særlige arkitektur, som primært har hentet inspiration fra Art Deco, men som også har tilføjet maori-kulturens karakteristiske udtryk.

Det anbefaler vi i Napier:

 • Vinture
 • Maori-kultur
 • Afslapning på stranden

Herefter køre I sydpå til Wellington (cirka 320 km – 4 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 12-14: WELLINGTON

Sidste stop på Nordøen er New Zealands hovedstad, Wellington, som ligger ud til det fantastisk smukke sund Marlborough Sounds.

Kast jer ud i et væld af spændende kulinariske oplevelser i en by, der summer af god stemning og er fyldt med spændende restauranter efter at have gået rundt mellem retro-bygninger, forskellige områder og kulturoplevelser som museer, kunstgallerier og teatre. Besøg for eksempel det nye museum Te Papa Tongarewa Museum, som er New Zealands nationalmuseum og et af de bedste interaktive museer i verden.

Vi anbefaler også at vandre på Mount Victoria, hvorfra man kan få en flot udsigt over byen og sundet eller tage en tur på mountainbike i området.

I Wellington området anbefaler vi:

 • Mount Victoria
 • Udforsk de gode restauranter
 • Museer og gallerier

Fra Wellington sejler I på en smuk færgeoverfart til Picton på sydøen, og derfra kører I videre til Nelson (cirka 210 km – 5,5 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 14-16: NELSON

Abel Tasman National Park i Nelson, New ZealandJeres New Zealand-rundrejse fortsætter herfra på Sydøen. I starter i Nelson, hvor I vil begynde at se mere rå natur med stejle klipper og højere bjerge i horisonten.

Nelson er udgangspunktet for en endagstur til Abel Tasman National Park, hvor I enten på en hike-rute eller kajaktur kan udforske den uberørte naturs skønhed. Den byder både på flotte klippeformationer, frodig skov og hvide sandstrande i små bugter, som man sagtens kan holde nogle behagelige pauser i.

I Nelson anbefaler vi:

 • Abel Tasman National Park
 • Afslapning på stranden

Herfra kører I til Kaikoura (cirka 320 km – 4 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 16-17: KAIKOURA

Delfiner i Kaikoura, New ZealandNye, anderledes naturoplevelser venter jer i Kaikoura. Den lille by på Sydøen et det perfekte sted for at tage på hvalsafari, da I året rundt kan spotte de store kaskelothvaler, hvalhajer, pelssæler og de sjældne Hector-delfiner, hvis I er heldige.

Byen i sig selv er også charmerende, da den ligger med sin havn omkranset af bjerge. Det kan også anbefales bare at mærke dens særlige skønhed, der gennem tiderne har tiltrukket mange kunstnere.

Det anbefaler vi i Kaikoura:

 • Hvalsafari
 • Svøm med vilde delfiner
 • Oplev havnepromenaden i Kaikoura

Fra Kaikoura kører I til Christchurch (cirka 200 km – 3 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 17 - 19: CHRISTCHURCH

Katedral i Christchurch, New ZealandDet er (desværre) blevet sidste stop på jeres oplevelsesrige rundtur i New Zealand, og det er i Sydøens hovedby, Christchurch, I slutter.

Her kan I være kulturelle på byen museer, hvor I kan lære om maori-folket eller de jordskælv, der ændrede byen i 2010 og 2011. I kan også droppe det kulturelle og bare shoppe og spise god mad på byens mange restauranter, caféer og barer.

Hvis I vil have mest muligt ud af de sidste dage, kan I også tage på en udflugt ud af byen. For eksempel kan I sejle i kajak omkring Quail Island, hvor der er udsigt til uspolerede kyststrækninger og lyden af fuglesang fra de mange fugle, der “gemmer sig” fra rovdyrene på Sydøen.

Ellers kan I slappe af i byens parker eller på strandene i nærheden, mens I samler alle de indtryk, I har fået de sidste 18 dage.

Det anbefaler vi i Christchurch:

  • Vær aktiv i naturen
  • Besøg Quail Island
  • Slap af i byens parker og strande

Fra Christchurch flyver I hjem til Danmark

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Andre rejser til New Zealand

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  VÄDER I LOS ANGELES

  PRISOVERSIGT PÅ REJSEFORSLAG

  Download forslaget 

  SÄSONGDAGARFRÅN-PRIS (PR. PERSON)
  Vår21 dagar14.030 SEK
  Sommar21 dagar20.250 SEK
  Höst21 dagar20.250 SEK
  Vinter21 dagar13.940 SEK
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.