Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rejse til Australien - Vi kan arrangere alle slags rejser til Australien
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rejsetyper

Vi arrangerer alle slags

rejser til Australien

REJSETYPER – Lad os skræddersy din rejse til Australien

Som nok de fleste allerede ved, er Australien et meget stort land, fyldt med spændende oplevelser. Med det sagt, betyder det også at der findes et hav af forskellige rejsetyper. Det er meget individuelt hvad der tiltrækker en; det kan være alt fra storbyer, lækre sandstrande, nationalparker, delfiner, dykning, vandreture eller noget hel, helt tredje. AustraliaTours.dk kan hjælpe med at arrangere din rejse til Australien, uanset ønsker og behov. Vi har specialiseret os indenfor rejser til landet Down Under, og er altid klar til at lytte til dine ønsker og behov om rejsetype og destinationer i Australien.

Vi råder alle til at tage en snak med en af AustraliaTours.dk’s erfarne rejsekonsulenter, som kan hjælpe med at overskueliggøre og vejlede dig på din rejse. Vi ønsker alle den bedst tænkelige oplevelse i Australien og den får man kun hvis ens behov, ønsker og forventninger bliver opfyldt. Lad os derfor i fællesskab finde frem til den bedste løsning og på den måde sikre en fantastisk rejse til Australien!

Læs mere om AustraliaTours her »

KØR-SELV FERIE

Tag på kør-selv ferie i Australien og få uforglemmelige oplevelser på egen hånd. Vi hjælper med billeje og sørge for, at du får den bil du ønsker og du får den bedst mulige køretur i landet Down Under.

AUTOCAMPER

Tag rundt med familien i Autocamper, hvor I kommer helt tæt på Australiens unikke natur og dyreliv. Oplev de fantastiske storbyer eller se nogle af Australiens mange nationalparker.

TOGREJSE

Tag på opdagelse i Australiens natur med tog. Australien er dækket med et stort netværk af togbaner og denne rejsetype gør det muligt at opleve natur på en helt anden måde – her får du det hele med!

STORBYFERIE

Australien er spækket med spændende storbyer, som klart er et besøg værd. Oplev blandt andet verdenskendte Sydney, Melbourne eller Brisbane, som er de 3 største millionbyer i det store Australien!

RUNDREJSE

Australien er et super rejsemål når det gælder rundrejser. Om end du tager tog eller fly rundt, er der utallige spændende destinationer og oplevelser i landet, som gør en rundrejse i Australien ideel.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.