BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Storbyferie i Australien


Oplev Australiens unikke mangfoldighed

Storbyferie i Australien

Er der noget som den stærke, hurtige puls, de interessante seværdigheder, de unikke shopping muligheder, lækre og varierende restauranter og den helt særlige stemning, som findes i storbyen?

Hos AustraliaTours.dk tilbyder vi mulighed for at rejse til alle Australiens storbyer, som blot venter på at blive udforsket og oplevet. En storbyferie har noget for alle aldre, og du vil altid kunne finde et hav af aktiviteter og underholdning på storbyferien.

Uanset om du er til ren afslapning eller fart over feltet, vil du hos AustraliaTours.dk kunne finde storbyrejser i hele Australien, som hver især byder på unikke seværdigheder og interessante oplevelser.

Du kan tage på storbyferie i Australien året rundt. Mange storbyer har en helt unik og særlig charme, som skifter med årstiden – specielt i Australien – og husk på at de har modsatte årstider end os.

Sydney

Sydney er Australien største, mest kendte og mest befolkede by. Den ligger i staten New South Wales og er hjem til omkring 4,6 millioner mennesker – for at sætte det lidt i perspektiv, bor der ’kun’ 23 millioner i Australien, hvilket betyder at hver 5. person bor i Sydney. Sydney er fuld af spændende oplevelser og charmerende seværdigheder.

Læs mere om Sydney her »

Melbourne

Melbourne er Australiens næstmest befolkede by og er hovedstad i staten Victoria. I Melbourne bor der omkring 4,4 millioner mennesker, hvilket er en smule under Sydney. I Melbourne kan få en stor variation af oplevelser; alt fra festivaler og karnevaller til tennisturneringen Australian Open og racerløbet Formel 1. Der findes også gode køreruter fra Melbourne af.

Læs mere om Melbourne her »

Brisbane

Byen Brisbane ligger på Australiens østkyst og er hovedstaden i delstaten Queensland. Brisbane ligger på en tredjeplads når det gælder befolkningstal, hvor cirka 2,2 millioner bor her – det er ca. halvdelen af hvad der bor i Sydney. Brisbane er en hyggelig by og fungere som et rigtig godt udgangspunkt til kør-selv ferier langs den australske østkyst!

Læs mere om Brisbane her »

Perth

Modsat de andre storbyer ligger Perth på Australiens vestkyst og er hovedstaden i Western Australia. I Perth og omkringliggende område bor der omtrent 2 millioner. Mange ser Perth som en helt fantastisk by – stille og charmerende, men stadig livlig og spækket med historiske oplevelser. Fra Perth findes ligeledes nogle gode kør-selv ferier og togrejsen Indian Pacific!

Læs mere om Perth her »

Adelaide

Storbyen Adelaide er beliggende på Australiens sydkyst og er samtidig hovedstaden i staten South Australia. Adelaide er den mindste millionby i Australien, med ca. 1,2 millioner indbyggere. Adelaide er en rigtig hyggelig og overskuelig by, og kaldes tilmed ”The 20 Minute City”, grundet alt er inden for ca. 20 minutters afstand. Området omkring Adelaide er særdeles spændende!

Læs mere om Adelaide her »

Mange muligheder

Du kan også kombinere din storbyferie med en badeferie, aktiv ferie, sportsferie, kør-selv ferie, togrejse eller noget helt andet. Der er et helt kontinent fuldt med muligheder, og vi hjælper gerne med at skræddersy din storbyferie, så den passer præcist til dine ønsker og behov.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.