Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Roadtrip i Australien - Kænguruer, Great Ocean Road & vilde Tasmanien
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Kænguruer, Great Ocean Road og vilde Tasmanien


Et roadtrip i det sydlige Australien

fuld af fantastiske oplevelser

KÆNGURUER, GREAT OCEAN ROAD OG VILDE TASMANIEN

ET ROADTRIP I DET SYDLIGE AUSTRALIEN FULD AF FANTASTISKE OPLEVELSER

19 DAGE FRA 21.860 KR.

Kør til uforglemmelige udsigter i den vilde natur

Adelaide, Kangaroo Island, Victor Harbor, Robe, Mount Gambier, Halls Gap, Port Fairy, Apollo Bay, Melbourne, Hobart, Strahan, Cradle Mountain National Park, Launceston og St. Helens

På dette eventyrlige roadtrip på Australiens sydkyst og på den australske ø Tasmanien kører I fra den ene oplevelse efter den anden. I kan være kulturelle og drikke god australsk vin i storbyerne Adelaide, Melbourne og Hobart. I kan møde vilde kænguruer, hvaler og påfugle. I kan vandre i adskillige verdensarvslistede naturområder bestående af klipper, bjerge, søer, floder, søer og vandfald. Og I kan køre på en af verdens smukkeste ruter, Great Ocean Road.

Prisoversigt
 • Fra 21.860 kr. pr. person
Foreslået rejseplan
DAG 1-3: ADELAIDE

Adelaide cityVelkommen ”down under”! Efter en længere flyvetur ankommer I til hovedbyen i den sydlige del af Australien, Adelaide. Storbyen udgør rammen for de første par dage af jeres rejse, hvor I tjekker ind på et dejligt hotel og udforsker byen til fods.

Adelaide er kendt for sine kulturelle og kulinariske oplevelser, hvor vi varmt kan anbefale at prøve de spændende restauranter og gode vine, som lokalområdet byder på. Byen ligger placeret ved Torrent-floden og har en høj koncentration af grønne områder, så du overalt i byen finder flotte parker, men også historiske pladser, gågaden Rundle Mall, gamle kirker og europæisk arkitektur.

Brug de første par dage på at vænne jer til tidsforskellen og det dejlige klima, inden I kaster jer over oplevelserne, der ligger i kø til jer.

Det anbefaler vi i Adelaide:

 • Shopping
 • Kulinariske oplevelser

Fra Adelaide kører og sejler I over til Kangaroo Island (cirka 210 km – 3 timer og 45 min)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 3-4 : KANGAROO ISLAND

Kænguruer på Kangaroo IslandFra storby til en ø fyldt spændende australsk dyreliv. I befinder jer nu i et landskab, hvor storbyens trafik er skiftet ud rolige sandstrande.

Kangaroo Island er ikke kun en ø for kænguruer. Faktisk føles det lidt som at være ankommet til en stor zoologisk have, hvor dyrene bare ikke er spærret inde. I horisonten kan I se hoppende kænguruer, i træerne kravler koalaer, og i vandkanten ligger sæler og pingviner. Parker bilen, og gå på oplevelse blandt dyrelivet i Hanson Bay Wildlife eller Seal Bay Conservation Park, hvor I kan komme helt tæt på, hvis I har lyst.

Udover at dyrelivet er en oplevelse i sig selv, finder I også en stor variation i landskabet, og vil opdage hvordan naturen ændrer sig fra bush til dramatiske klipper til kridhvide sandstrande.

Det anbefaler vi på Kangaroo Island:

 • Hanson Bay Wildlife
 • Seal Bay Conservation Park
 • Kig efter koalaer, kænguruer og andre spændende dyr
 • Gå ture i de flotte omskiftelige omgivelser

I sejler tilbage på fastlandet og kører til Victor Harbor (cirka 160 km – 3 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 4-5: VICTOR HARBOR

Udsigten fra Granite Island i South AustraliaI er tilbage på fastlandet og skal have en enkelt overnatning i Victor Habor, inden I fortsæter østpå. Victor Harbor beskrives bedst med sol, turkisblåt hav, betagende udsigter og gammel kolonial arkitektur, som alt sammen danner rammen for et fantastisk feriested. Mange lokale tager hertil for at holde en forlænget weekend og nyde den smukke natur.

Er I her mellem maj og oktober, har I mulighed for at spotte spækhuggere, blåhvaler og pukkelhvaler ude på havet. Ellers skal I bare læne jer tilbage og nyde noget fantastisk mad, med udsigt over havet.

Vi anbefaler vi i Victor Harbor:

 • Kig efter spækhuggere og hvaler
 • Gå ture i smukke omgivelser
 • Nyd udsigterne og de lokale vine

Fra Victor Harbor går turen til Robe (cirka 330 km – 4 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 5-6: ROBE

Coastal beach i South AustraliaI bevæger jer stille og roligt langs kysten i den sydlige del af Australien og ankommer nu til fiskerbyen Robe. Ved denne kystby finder I lange, uberørte sandstrande og et flot lyseblåt hav. Pak badetøjet ud, og nyd en dukkert i bølgen blå, mens solen står højt over dig, eller gå en længere tur langs Long Beach. Udover strandene er området kendt for deres friske fisk og skaldyr, som er fanget lokalt, og for de vine, der kommer fra nærområdet Jaffa Bay.

Det anbefaler vi i Robe:

 • Dyp jer på Robe Beach
 • Gå ture langs Long Beach eller på Robe Trail Hike
 • Kulinariske oplevelser

Herfra kører I til Mount Gambier (cirka 130 km – 1 time og 20 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 6-7: MOUNT GAMBIER

Mount Gambier Blue LakeNæste store naturoplevelse er i Mount Gambier, som både er navnet på en by og på en udbrændt vulkan, der i dag er en sø med navnet Blue Lake. Som navnet antyder, er vandet nærmest selvlysende blåt, og med de dramatiske vulkanformer omkring den, er Blue Lake et utroligt smukt syn.

Men det er ikke den eneste surrealistiske naturoplevelse i området. Tag for eksempel ud og besøg Umpherston Sinkhole, der er et krater i en tidligere kalkstensgrotte, men som i dag er helt tilgroet af farverige planter og blomster i en atypisk botanisk have.

I kan også besøge Naracoorte Caves, som er nogle grotter med en af verdens største fossilsamling. Her kan I lære om væsener, der levede for millioner af år siden, ud fra deres skelletter, der er bevaret eller rekonstrueret i de eventyrlige grotter.

Det anbefaler vi i Mount Gambier:

 • Blue Lake
 • Ulmpherston Sinkhole
 • Naracoorte Caves

Fra Mount Gambier går turen til Halls Gap (cirka 220 km – 2 timer og 30 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 7-8: HALLS GAP

Operahuset i SydneyForude venter jer en dag med fantastiske naturoplevelser, når I bevæger jer ud på vejene mod den fantastiske nationalpark Grampians. Ruten snor sig gennem den betagende natur, fyldt med storslåede udsigtspunkter og hikeruter, hvor I kan parkere bilen og udforske naturen til fods. Husk kameraet, for det er et must at få foreviget udsigterne her.

Mange betegner denne nationalpark som den australske Grand Canyon. Nogle af højdepunkterne i parken er de store MacKenzie Falls, der er nærmest terapeutiske at kigge på, og udkigsposterne the Pinnacle og Boroka Lookout, hvor I muligvis får jeres livs vildeste udsigter over dalen, der virker uendeligt stor.

I overnatter i den nordlige del af nationalparken i byen Halls Gap.

Det anbefaler vi i Halls Gap:

 • MacKenzie Falls
 • Halls Gap Pinnacle
 • Boroka Lookout

Fra Halls Gap går turen til Port Fairy (cirka 160 km – 1 time og 45 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 8-9: PORT FAIRY

Hvid sandstrand på Griffith Island udfor VictoriaNæste stop er den hyggelige, lille fiskerby Port Fairy. Byen er grundlagt af hvalfangere og fiskere, og man kan stadig se deres gamle bygninger, som er fredede, og et autentisk australsk fiskermiljø omkring havnen i byen.

Også her har I mulighed for at spotte hvaler. Mellem slutningen af maj og august kommer de store rethvaler fra Antarktis op til området omkring Logan’s Beach for at føde deres unger. Det er en del af naturen, man ikke får lov at opleve hver dag, så rejser I i denne periode, skal I prøve at få det med. På Logan’s Beach Whale Watching Platform kan I stille jer med en kop kaffe og lidt tålmodighed og vente på at se de fantastiske dyr svømme forbi.

Det anbefaler vi i Port Fairy:

 • Logan’s Beach Whale Watching Platform
 • Gåture på havnen

Herefter kører I ad Great Ocean Road til Apollo Bay (cirka 190 km – 2 timer og 40 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 9-10: APOLLO BAY

Operahuset i SydneyVejen til Apollo Bay er en oplevelse i sig selv. Her kører I nemlig på den berømte Great Ocean Road, som er en af verdens flotteste køreture med udsigt til dramatiske klipper, der går stejlt ned i skinnende blå bølger. Tag jer god tid, og gør nogle stop undervejs, så I får det hele med.

Når I ankommer til Apollo Bay, kan I parkere bilen og skynde jer ned på stranden. Byen i bugten er et populært feriemål, fordi den smukke natur og det dejlige vand indbyder til afslapning, så det vil vi også anbefale, at I nyder godt af. I kan prøve kræfter med surfing, hvis I har mod på at kaste jer ud i bølgerne med et bræt under fødderne, eller I kan bare blive afkølet i vandkanten efter en gåtur i den charmerende ferieby.

Ellers skal I besøge Great Otway National Park, som ligger en kort køretur fra Apollo Bay og er det sydligste punkt på Great Ocean Road. Her finder I frodige regnskove, brusende vandfald, farverig flora, dramatiske kystlandskaber og Australiens ældste fyrtårn.

Det anbefaler vi i Apollo Bay:

 • Great Otway National Park
 • Surfing eller solbadning på stranden
 • Spis frisk fisk og skaldyr

Fra Apollo Bay går turen til Melbourne (cirka 200 km – 2,5 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 10-12: MELBOURNE

Melbourne CityI har den sidste uge fyldt kufferten med oplevelser fra en af de flotteste køreture i verden, men skal nu til noget helt andet i den kulturelle metropol Melbourne. Byen er et knudepunkt for kunst, musik og sport, så her finder I et væld af muligheder og oplevelser, I kan fylde dagene med.

Centralt i byen er det oplagt at gå ture langs Yarra-floden eller i en af byens fine parker. I kan smage på Australien på Melbournes mange hyggelige caféer og restauranter, og I kan shoppe i de flotte arkader i Block Arcade i området Fitzroy.

Får I hurtigt nok af storbylivet, kan I sagtens vende tilbage til naturen, mens I opholder jer i Melbourne. I tager bare jeres bil og kører en time nord for byen, hvor den australske “outback” findes med sin rå, øde natur. Hvis I vil have en nuttet oplevelse, kan I sejle til Phillip Island ud for byen, hvor I kan se pingviner på stranden.

Det anbefaler vi i Melbourne:

 • Royal Botanic Gardens
 • Gå langs Yarra floden
 • Se en koncert eller et sportsevent
 • Block Arcade
 • Phillip Island

Fra Melbourne flyver I til Hobart i Tasmanien

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 12-14: HOBART

Operahuset i SydneyVelkommen til Tasmanien! I lander i østatens hovedby, Hobart, der ligger på den sydøstlige del af øen. Med sin placering for foden af Mount Wellington har I her fantastiske udsigter til både bjerge og hav, og samtidig får I en særlig, levende storbystemning.

Byen er den næstældste i Australien og sammen med de moderne højhuse rummer den kolonial arkitektur og historie fra tiden under det britiske styre, hvor Australien husede en række af imperiets straffefanger. Hvis I har lyst, kan I køre de 100 kilometer ud til Port Arthur og opleve de gamle fængselsruiner og den historie, som ligger bag området.

Ellers skal I nyde det moderne Hobart og alt, hvad byen har at byde på af gastronomi, natteliv, shopping, kunst og kultur. Gå langs den ikoniske havnefront, shop i byens centrum og spis på nogle af de mange gode restauranter i Elizabeth Street.

For at tage hul på naturoplevelserne, kan I køre en tur op på Mount Wellington, hvor I får en flot udsigt over byen.

Det anbefaler vi i Hobart:

 • Udforsk byen til fods
 • Spis i Elizabeth Street
 • Port Arthur Historic Site
 • Mount Wellington

Fra Hobart kører I til Strahan (cirka 300 km – 4 timer og 15 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 14-15: STRAHAN

Gordon River på TasmanienNu begynder jeres rundrejse i Tasmanien for alvor. I vil hurtigt bemærke, hvordan landskabet ændrer sig kilometer for kilometer, når I kører tværs over Tasmanien.

På vejen kører I gennem Franklin-Gordon Wild Rivers National Park, som er på UNESCO’s liste over verdens naturarv, så her vil I se noget af den smukkeste frodige natur, man kan opleve. Parker bilen, og udforsk nogle af stierne og hængebroerne på gåben for at se den smukke natur og indånde den friske luft.

I kan også køre tilbage i parken på andendagen for at komme ud at sejle på de brede, spejlblanke floder, der snor sig mellem frodig skov. Det kan anbefales at tage en Gordon River Cruise, hvis I også vil opleve naturen på en anden måde end i bil.

Det anbefaler vi i Strahan:

 • Franklin-Gordon Wild Rivers National Park
 • Gordon River Cruise

Herfra kører I til Cradle Mountain National Park (cirka 140 km – 1 time og 50 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 15-16: CRADLE MOUNTAIN NATIONAL PARK

Cradle Mountain National Park på Tasmanien i AustralienTasmanien viser sig endnu engang fra sin smukke og vilde side, når I bevæger jer gennem endnu en nationalpark, som optræder på UNESCO’s verdensnaturarvsliste. Denne gang er det Cradle Mountain National Park, hvor I kan se det dramatisk udseende bjerg Cradle Mountain. Både udsigten til bjerget og udsigten fra bjerget er imponerende!

Gå dybt ind i den uberørte tasmanske skov og oplev en fjern vildmark med vandfald, gletsjersøer, bjergtoppe og klippeformationer. I kan overnatte i den nordlige del af parken, hvorfra I har masser af tid i løbet af dagen til at udforske, gå på afmærkede vandrestier og tage alle indtrykkene til jer i den utrolige natur.

Vi kan bl.a. anbefale:

 • Vandresturen Marion’s Lookout Walk
 • Vandreturen Dove Lake Circuit
 • Cradle Mountain

Fra Cradle Mountain National Park går turen til Lauceston (cirka 14o km – 1 time og 50 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 16-17: LAUNCESTON

Cataract Gorge i TasmanienI fortsætter længere mod nordøst, og ankommer som næste stop til Tasmaniens næststørste by, Launceston.

Her er bybilledet præget af gamle, viktorianske huse og smukke parker, der stammer fra kolonitiden. Byen står ofte i skyggen af hovedbyen Hobart, men er bestemt et besøg værd. Her er naturen tættere på, de omkringliggende bjerge er højere, arkitekturen er mindst lige så elegant, og mad- og vinkulturen blomstrer i fuldt flor. Udover at gå ud at spise og drikke de gode vine til, kan I komme ud at se, hvor de bliver lavet i et af de nærliggende vinområder som for eksempel Tamar Valley.

Den store attraktion i Launceston er naturområdet Cataract Gorge Reserve, som ligger ved bredden af South Esk-floden. På et kvarter kan I gå fra byens centrum til denne oase af en park med en swimming pool og caféer, der ligger omgivet af klipper, flodens blanke vand og påfugle, der vandrer frit rundt. Et oplagt sted for en picnic!

Vi anbefaler vi i Launceston:

 • Cataract Gorge Reserve
 • Tamar Valley
 • Nyd byens arkitektur og kulinariske oplevelser

Fra Lauceston går turen til St. Helens (cirka 170 km – 2 timer og 10 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 17-18: ST. HELENS

Barrel Beach på TasmanienSå er I tilbage på Tasmaniens østkyst, men denne gang i den mindre, charmerende by St. Helen. Her handler livet om havet og alt, hvad der hører med – strandene, bugterne, sejladsen, fiskeri, snorkling og gåture langs kysten. Byen er særdeles kendt for sit dybhavsfiskeri, hvor blandt andet store sværdfisk og tun bliver fanget dagligt ud for kysten og senere på dagen serveret på de hyggelige restauranter i byen.

Hvis tiden og lysten er til det, så parker bilen eller autocamperen, og tag på det cirka en times hike til St. Helens Point, hvor du kan opleve Peron Dunes flotte sandbakker og kendte sandstrande, som i mange år har tiltrukket surfere fra nær og fjern. På strandene i området, for eksempel Beer Barrel Beach, kan I nyde den sidste del af jeres oplevelsesrige rejse med ren afslapning i det hvide sand.

Vi anbefaler vi i St. Helens

 • Peron Dunes-sandbakkerne
 • Spis frisk fisk
 • Slap af på Beer Barrel Beach

Fra St. Helens går turen til Hobart (cirka 250 km – 3 timer og 10 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 18-19: HOBART

Udsigt over Hobart fra Mount WellingtonI kommer tilbage til Hobart og slutter cirklen i jeres eventyrlige tasmanske rundrejse. Her kan I fordøje alle de oplevelser, de sidste 18 dage har budt på, købe nogle souvenirs med hjem og bare nyde byen, inden turen går hjem til Danmark.

Hvis I ønsker at se Sydney på jeres rejse, er det oplagt at flyve dertil på vejen hjem og tage nogle dage i den fascinerende metropol som afslutning på jeres utrolige rejse.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Andre rejser til Australien

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  VÄDER I LOS ANGELES

  PRISOVERSIGT PÅ REJSEFORSLAG

  Download forslaget 

  SÄSONGDAGARFRÅN-PRIS (PR. PERSON)
  Vår21 dagar14.030 SEK
  Sommar21 dagar20.250 SEK
  Höst21 dagar20.250 SEK
  Vinter21 dagar13.940 SEK
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.