BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Det bedste af Australien og New Zealand


En enestående rundrejse med

metropoler, indfødte folk og vild natur

DET BEDSTE AF AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND

EN ENESTÅENDE RUNDREJSE MED METROPOLER, INDFØDTE FOLK OG VILD NATUR

25 DAGE FRA 29.150 KR.

Få hele pakken på en udvidet tur til to fantastiske lande

Adelaide, Ayers Rock, Cairns, Sydney, Queenstown, Lake Tekapo, Christchurch, Nelson, Wellington, Rotorua og Auckland

På denne skræddersyede rejse gennem to af de mest oplevelsesrige lande i verden kommer I vidt omkring. I kan se frem til at opleve pulserende storbyer, røde ørkener, kridhvide sandstrande, koralrev i alle tænkelige farver, dramatiske bjergkæder og geotermiske kilder. Gennem tre forskellige klimazoner vil I få helt nye og spændende oplevelser for hver af de 11 destinationer med Ayers Rock, Great Barrier Reef, Sydney, Auckland og New Zealands ekstreme natur som nogle af højdepunkterne.

Prisoversigt

Prisen er fra 29.150,- pr. pers.
(Inkl. fly, billeje og hotel eller autocamper)

Foreslået rejseplan
DAG 1-3: ADELAIDE

DarwinVelkommen til Australien! Efter en længere flyvetur fra Danmark ankommer I til den behagelige storby i syd Adelaide. Både klimaet er behageligt, og byens kulturelle udbud er med til at give en dejlig start på turen.

Her står der afslapning, kulinariske oplevelser, vinsmagning og shopping på programmet. Byen, der ligger på sydkysten, har en stemning, der blander det afslappede og solrige kystliv med det farverige kulturliv fra en storby.

Det er også fra Adelaide, I er garanteret at se de særligt søde australske dyr, kænguruen. Brug en af dagene på en dagsudflugt til Kangaroo Island, hvor der udover skønne, hvide sandstrande er vilde kænguruer, som hopper rundt på øen. Det er et ret specielt syn, som med sikkerhed vil skyde ferien i gang med maner.

Det anbefaler vi i Adelaide:

 • Kangaroo Island
 • Shopping
 • Kulinariske oplevelser

Fra Adelaide flyver i til Ayers Rock i det centrale Australien

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 3-5: AYERS ROCK

Ayers Rock i Uluru, AustralienNæste stop på rejsen er i en helt anden verden. Det rødlige ørkenlandskab, i “outbacken”, strækker sig så langt øjet kan se, kun forstyrret af den lille by ved Australiens absolutte vartegn, den røde gigantsten, Ayers Rock.

Her har du I to nætter. Sørg for at stå tidligt op om morgenen for at se den fantastiske, farverige solopgang, der får Ayers Rock til at lyse op i et utroligt rødt skær. Hvis I vil have den helt store oplevelse, kan I tage på en helikoptertur, hvor I ser både Ayers Rock og områdets anden kendte kæmpestenformation, the Olgas, fra oven og får indtrykket af, hvor stor og vild en natur, I har under jer.

Man kan også bare køre ud og se både Ayers Rock og the Olgas. Begge steder er af stor betydning for de indfødte aboriginere, og de to attraktioner hedder originalt Uluru og Kata Tjuta, som er på aboriginske navne. Det er muligt at få en guidet tur af en indfødt, hvor man blandt andet ser religiøse vægmalerier i huler i Ayers Rock og lære om klippernes hellige betydning.

Det anbefaler vi i Ayers Rock:

 • Oplev Ayers Rock ved solopgang og/eller nedgang
 • Helikoptertur over Ayers Rock og the Olgas
 • Tag på en guidet aboriginer-tur

Fra Ayers Rock flyver I videre til Cairns

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 5-8: CAIRNS

Barron Falls i Cairns, Queensland - AustralienFra det tørre ørkenlandskab går rundrejsen nu til den grønne, frodige natur med flotte, hvide sandstrande i det nordøstlige Australien. Cairns den store by i området, men I kan vælge at bo i en af de mindre forstæder, hvor der er fredeligt og fokus på stranden. Herfra kan I både opleve verdens største koralrev, Great Barrier Reef, og den vilde regnskov med et rigt dyreliv i Daintree National Park.

Great Barrier Reef skal opleves med dykkerbriller og snorkel – eller med iltmaske, hvis I er dykkere. I finder det fantasifulde koralrev cirka en times sejltur fra kysten, og her er et mekka for undervandsentusiaster. Med 400 slags koraller, over 1.500 fiskearter og eksotiske dyr som delfiner og havskildpadder er det en enestående oplevelse at få et kig ind i livet under havoverfladen.

I bør også besøge regnskoven i Daintree National Park, hvor der er fantastiske vandreture mellem vandfald, floder, tæt junglebevoksning og vilde dyr som krokodiller og cassowary, som er en særlig australsk strudselignende fugl med blå hals. I kan tage på en guidet tur eller selv køre i parken. Uanset hvad i gør, bør I komme forbi Cape Tribulation, som er det eneste sted i verden, hvor to verdensarvslistede steder mødes: regnskoven og Great Barrier Reef. Det er helt unikt!

I kan også vælge at tage med kabelbanen Skyrail Rainforest Cableway gennem junglen op til bjergbyen Kuranda og se regnskoven fra oven i en hyggelig, lille by i lysende grønne omgivelser.

Det anbefaler vi i Cairns:

 • Great Barrier Reef
 • Daintree National Park
 • Cape Tribulation
 • Besøg Kuranda med kabelbanen

Fra Cairns flyver I sydpå til Sydney

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 8-11: SYDNEY

Jeres sidste stop i Australien er naturligvis landets største og mest populære by, Sydney! Storbyen, der er kendt for sit havneområde med Operahuset og Sydney Harbour Bridge, ligger for jeres fødder med masser af sightseeing og noget af det bedste shopping i verden.

I vil hurtigt forstå, hvorfor Sydney har en så særlig betydning for både lokale og turister. Byen simpelthen har alt, hvad hjertet begærer inden for relativt kort afstand. Er du til strand og surfing, har Bondi Beach-området en af verdens mest kendte strande i verden, der summer af liv og afslappet surferstemning.

Besøg også Sydneys mange hyggelige cafeer og restauranter ved Dazzling Harbour, hvor I finder et udvalg af gode spisesteder og spændende steder at gå ud og få en drink.

Det anbefaler vi i Sydney:

 • Sydney Harbour Bridge
 • Operahuset
 • Bondi Beach
 • Dazzling Harbour
 • Shopping og natteliv

Fra Sydney flyver I til Queenstown, New Zealand

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 11-14: QUEENSTOWN

Lake Wakatipu i Queenstown, New ZealandVelkommen til New Zealand! Så er I nået til den del af rejsen, der foregår i et af verdens absolut smukkeste lande. I lander på Sydøen i byen Queenstown, der kaldes “Adventure Capital of the World”. Med dens beliggenhed ved den smukke sø Lake Wakatipu og de omgivende bjerge, er der rig mulighed for at komme på eventyr i naturen.

I kan sejle i den spejlblanke bugt Milford Sound eller vandre på den stejle Queenstown Hill. Er I modige på vildere adrenalinsus, er byen spækket med operatører, der arrangerer bungy jump-, luftballon-, river rafting-, zipline-ture og alle andre former for grænseoverskridende, men uforglemmelige aktiviteter. Hvis I har leget med tanken om at kaste jer ud i den slags, er det her, I skal gøre det. De har erfaring, og omgivelserne er gudesmukke.

Det anbefaler vi i Queenstown:

 • Queenstown Hill Hike
 • Milford Sound
 • Adventure
 • Kulinariske oplevelser på havnepromenaden

Fra Queenstown kører I nordpå til Lake Tekapo (cirka 260 km – 3 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 14-15: LAKE TEKAPO

Lake Tekapo i New ZealandMalerisk om dagen og funklende om natten. Lake Tekapo er et fantastisk stop mellem Queenstown og Christchurch. Byen Lake Tekapo ligger på bredden af søen med samme navn og har udsigt til dens turkisfarvede vand i forgrunden og sneklædte bjerge, der mest af alt minder om de europæiske alper, i baggrunden. Gå ture, sejl på søen eller fyr den af med en helikoptertur rundt i området for at få mærke den storslåede natur i løbet af dagen.

Det er dog ikke kun om dagen, man kan blive fortryllet af omgivelserne – det er næsten vildere om natten! Området er en del af UNESCO’s Dark Sky Reserve, som er et af de steder i verden, hvor natten bliver rigtig mørk, og I kan derfor opleve en af de klareste nattehimler, I vil komme til at se.

Det anbefaler vi i Lake Tekapo:

 • Stjernekiggeri om aftenen og natten
 • Oplev området fra himlen i Helikopter
 • Vandre- og sejlture

Fra Lake Tekapo kører I til Christchurch (cirka 230 km – 2 timer og 50 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 15-17: CHRISTCHURCH

Cavendish Mountain i Christchurch, New ZealandNæste stop på rundrejsen er i hovedbyen på Sydøen, Christchurch, hvor der bare venter jer endnu flere forskelligartede oplevelser. Byen har mange historiske og kulturelle attraktioner, hvor I for eksempel kan blive klogere på det indfødte maori-folk, der stadig er at finde i landet, eller de jordskælv, der rystede byen på flere måder i 2010 og 2011, på byens museer.

Christchurch er også udgangspunktet for mange ture ud i Canterbury-regionen. Der er gode muligheder for at køre på mountainbike, vandre og sejle i den storslåede natur, der ligger inden for en overskuelig køretur. Hvis I vil på lidt længere udflugter, kan I sejle i kajak omkring Quail Island, der engang var hjemsted for en koloni af spedalske, eller I kan tage på en scenisk togtur gennem bjerglandskabet med TranzAlpine mellem Christchurch og Greymouth.

Det anbefaler vi i Christchurch:

 • Vær aktiv i naturen
 • Quail Island
 • TranzAlpine-togtur

Fra Christchurch kører I til Nelson (cirka 420 km – 5,5 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 17-19: NELSON

Abel Tasman i Nelson, New ZealandI den nordlige del af Sydøen begynder naturen at ændre sig til et mere frodigt landskab. Bjergene er ikke længere så høje og nøgne, men bløde og dækkede af skov. Her skal I besøge Abel Tasman National Park, der byder på idylliske bugter med gyldent sand, dramatiske klipper, grønne træer og klart vand. I kan udforske parken til fods eller i kajak. Afsæt gerne en dag til at komme rundt i den flotte natur og slappe lidt af i det lune sand.

Nelson er også kendt for at være hovedbyen i regionen Nelson Tasman, der er rig på humle – og derfor øl. I kan nøjes med at smage på de lokale øl på byens barer, eller I kan tage ud på en tur med smagsprøver på de nogle af de adskillige bryggerier, der ligger i området. Hvis I nøjes med en enkelt smagsprøve hvert sted, kan I leje cykler og komme rundt mellem nogle forskellige steder på to hjul.

Vi anbefaler vi i Nelson:

 • Abel Tasman National Park
 • Besøg de lokale bryggerier

Fra Nelson kører I til Picton og sejler gennem Marlborough Sounds på en malerisk tur til Wellington på Nordøen

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 19-21: WELLINGTON

Wellington havn på den nordlige ø i New ZealandEfter en smuk sejltur ankommer I til den nordlige ø i New Zealand, nærmere bestemt i hovedstaden Wellington. Det første, I vil bide mærke i, er den væsentligt fladere natur, som allerede kan ses på vej i havn. Her er også bakker, men bjergtoppene er forsvundet.

I Wellington kan I dykke ned i de mange kulturelle oplevelser, hvor særligt museer, kunstgallerier og teaterforestillinger gør byen populær. Ved havnen har man bygget det nye museum Te Papa Tongarewa Museum, som er New Zealands nationalmuseum og et af de bedste interaktive museer i verden.

Hvis I er til mere aktive ferie, har Wellington også en række adventure-oplevelser, hvor I blandt andet kan køre på mountainbike, sejle i havkajak eller vandre i det smukke naturområde omkring byen.

I kan også helt tage en pause fra naturoplevelserne og bare slentre rundt mellem den livlige bys mange kaffebarer, spisesteder og barer med specialøl.

Det anbefaler vi i Wellington:

 • Museer og gallerier
 • Udforsk området på mountainbike
 • Nyd byens barer og spisesteder

Fra Wellington kører I til Rotorua (cirka 450 km – 5 timer og 40 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 21-23: ROTORUA

Rotorua champagne pool i New ZealandEn af de mest populære byer på Nordøen i New Zealand er Rotorua, der er kendt for sin fascinerende maorikultur og ikke mindst geotermiske attraktioner skabt af vulkanisk aktivitet i området. Her kan I se naturlige gejsere, bade i varme kilder og spruttende mudder, som er opvarmet af geotermiske kræfter under jorden. Det er en helt speciel oplevelse at se søer og kilder, der syder og bobler fra undergrunden.

I kan for eksempel besøge Kuirau Park, der ligger tæt på byen, og hvor I gratis kan komme og slappe af i de varme kilder. For en lidt længere, men også mere speciel oplevelse skal I køre til Wai-O-Tapu Thermal Wonderland, hvor I kan se gejseren Lady Knox, der sprøjter op til 20 meter op i luften hver dag, og små pools i turkis og rød, hvilket ser helt surrealistisk ud.

Rotorua anses for at være maoriernes hovedby. Her har det stolte polynesiske folk slået dybe rødder, og den dag i dag vil kunne opleve mange af de traditioner og kulturoplevelser, som maorierne er kendt for. Det kan anbefales at besøge Whakarewarewa, som er en landsby, hvor man kan møde folket, se dem opføre deres show og lære om deres kultur.

Vi kan bl.a. anbefale:

 • Wai-O-Tapu Thermal Wonderland
 • Kuirau Park
 • Whakarewarewa

Herfra kører I det sidste stykke nordpå til Auckland (cirka 230 km – 2 timer og 50 minutter)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 23-25: AUCKLAND

Mount Eden i Auckland, New ZealandSidste stop på rejsen er den skønne storby Auckland, som er en metropol med multikulturel kultur, shopping, kulinariske oplevelser, caféer og fredelige parker midt i byen. Byen huser 1,5 million af de 4,7 millioner mennesker, der bor i hele New Zealand, og man forstår godt hvorfor. Den bliver ofte højt rangeret på lister over storbyer med størst livskvalitet.

Det skyldes til dels, at Auckland ligger i den varme del af New Zealand, så her er aldrig vinter, men også, at du inden for 30 minutters kørsel fra byen kan finde alt fra sortsandede strande, frodige regnskove og bakkeområder med gode vandremuligheder. Hvis I ikke har fået nok af natur, kan I vandre i de frodige bjerge på øen Great Barrier Island, tage på hvalsafari i Hauraki-golfen eller tage på stranden – og vinsmagningsture – i Matakana nord for Auckland.

Byen i sig selv er også fuld af muligheder inden for kunst, kultur, gastronomi og shopping. Brug nogle timer i centrum, og få købt nogle souvenirs eller gaver med hjem fra de mange lækre butikker. Fejr det hele med en god middag på en af byens mange anmelderroste restauranter eller en bytur i det pulserende natteliv.

Det anbefaler vi i Auckland:

 • Hvalsafari
 • Shopping
 • Kulinariske oplevelser

I flyver fra Auckland hjem til Danmark

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Andre rejser til Australien eller New Zealand

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  VÄDER I LOS ANGELES

  PRISOVERSIGT PÅ REJSEFORSLAG

  Download forslaget 

  SÄSONGDAGARFRÅN-PRIS (PR. PERSON)
  Vår21 dagar14.030 SEK
  Sommar21 dagar20.250 SEK
  Höst21 dagar20.250 SEK
  Vinter21 dagar13.940 SEK
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.