Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rundrejse i Outbacken - Naturvidunderne i ødemarken - AustraliaTours.dk
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Den utæmmede outback i Nordaustralien


En kombination af vildmark, storby og badeferie

DEN UTÆMMEDE OUTBACK I NORDAUSTRALIEN

EN KOMBINATION AF VILDMARK, STORBY OG BADEFERIE

12 DAGE FRA 19.000 KR.

Udforsk naturvidunderne i den australske ødemark

Darwin, Katherine og Nitmiluk National Park, Kununurra, Halls Creek, Fitzroy Crossing og Broome, eventuelt Sydney

På denne rejse får I en ægte outback-oplevelse, hvor I kommer ud i en natur, der er lige så smuk, som den er rå. I starter i den tropiske storby Darwin, hvor I lader op til en sand oplevelsesrejse ud i vildmarken. Denne byder blandt andet på vandfald, krokodiller og gamle aborigineres vægmalerier i Kakadu National Park og det støvede, røde klippelandskab i den nordvestlige del af landet. I slutter med afslappende badeferie i Broome og en tur til Sydney, hvis I vil opleve den fantastiske metropol.

Prisoversigt
 • Fra 19.000 kr. pr. person ved 2 voksne
Foreslået rejseplan
DAG 1-3: DARWIN

Litchfield National ParkVelkommen til det nordlige territoriums uofficielle hovedstad, Darwin! Med sin beliggenhed tættere på Bali end Sydney har denne mindre, men levende storby en tropisk atmosfære. Her kan I nyde rolige aftener på de mange udendørs restauranter og markeder efter kulturelle dage med besøg på byens gallerier og museer, der hylder de indfødte aborigineres kultur. Byen er også præget af den nærliggende asiatiske kultur, og det er i det hele taget en mangfoldig befolkning. Det er herfra, I drager ud i den frodige natur omkring byen, hvor blandt andet krokodiller, kænguruer, dromedarer og vombats lever.

Det anbefaler vi i Darwin:

 • Mindil Beach Sunset Market
 • Snorkel ved Berry Springs
 • Dagstur til Litchfield National Park

Fra Darwin går turen til Kakadu National Park (cirka 150 km – 1,5 time)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 3-4: KAKADU NATIONAL PARK

Kakadu National ParkDenne nationalpark er dobbeltlistet på UNESCO’s verdensarvsliste for både sin natur og kultur. Parken er næsten halvt så stor som hele Danmark og fuld af storslået natur. I kan se sjælden, farverig flora, de enorme vandfald Jim Jim Falls og Twin Falls og et rigt dyreliv med blandt andet krokodiller, ørne og bøfler. Vil I have den ultimative dyreoplevelse, kan det anbefales at tage en Yellow Water Cruise-tur på vandet, hvor I kommer ud i vådlandet og tæt på de sjældne dyr. Udover naturen er nationalparken kendt for at være et kulturelt arvestykke, der vidner om, hvordan aboriginerne levede for tusindvis af år siden. I kan blandt andet se original kunst fra aboriginerne og lære, hvordan de har levet, hvis I tager en guidet tur med en indfødt.

Det anbefaler vi i Kakadu National Park:

 • Yellow Water Cruise
 • Vandreture og naturoplevelser som vandfald
 • Aboriginal kunst på klippevæggene

Fra Kakadu National Park kører I til Katherine (cirka 325 km – 4 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 4-6: KATHERINE OG NITMILUK NATIONAL PARK

Nitmiluk nationalpark i AustralienSyd for Kakadu ligger en anden betagende nationalpark, Nitmiluk National Park. I ”bunden” af den ligger byen Katherine, som er jeres udgangspunkt for nye naturoplevelser. I Nitmiluk National Park venter jer et stort område af dybe kløfter, hvor stejle sandstenskløfter troner på siden af rindende vand. Det er et smukt syn og en fredfyldt oplevelse at sejle i området og bade i de naturlige kilder. Også her kan I se spor fra de indfødte, hvis kultur blandt andet kan se i vægmalerier i parken.

Det anbefaler vi i Katherine:

 • Mataranka Thermal Pool
 • Edith Falls
 • Ro i kano

Fra Katherine går turen til Kununurra (cirka 515 km – 6 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 6-7: KUNUNURRA

Purnululu nationalpark i AustralienI kører videre i sydvestlig retning til byen Kununurra, som ligger placeret i et betagende bakkelandskab i Kimberley-regionen. Områdets navn på aboriginernes sprog kan oversættes til ”Big Water”, og I vil hurtigt opdage hvorfor. Imellem de karakteristiske røde klipper finder I en masse floder, søer og vandfald. På vejen mellem Kununurra og næste stop Halls Creek kan I gøre stop i Purnululu National Park, hvor I kan se de berømte ”tigerstribede” stenformationer i Bungle Bungle Range.

Det anbefaler vi i Kununurra:

 • En guidet Aboriginal-tur
 • Bungle Bungle Range
 • Spis en friskfanget barramundi, som søerne er fulde af

Fra Kununurra kører I til Halls Creek (cirka 360 km – 4 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 7-8: HALLS CREEK

Wofle Creek Crater i Halls CreekSå er det tid til at gøre et afslappende stop! For at køreturene ikke bliver alt for lange, anbefaler vi, at I stopper en dag i Halls Creek. Her skal I ikke ud og vandre i nogen nationalparker, men slappe af og se den historiske by. Den er kendt for at være en mineby, hvor man gravede efter guld, og byen er opkaldt efter Charlie Hall, der fandt en 790 gram tung guldklump. Den historie kan I blive klogere på, inden I fortsætter natureventyret.

Det anbefaler vi i Halls Creek:

 • Halls Creek Town Walk
 • Wolfe Creek Crater (verdens næststørste meteorkrater – 100 kilometer fra byen)

Fra Halls Creek går turen til Fitzroy Crossing (cirka 290 km – 3 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 8-9: FITZROY CROSSING

Devonian Reef nationalpark i Western AustraliaFitzroy Crossing er placeret ved Fitzroy-floden i det nordvestlige Australien. Byen er et fantastisk sted at udforske den nærliggende natur i eksempelvis Devonian Reef National Parks, som er tre nationalparker, der for mange millioner år siden var et rev under vand, men i dag byder på vilde stenformationer, kløfter og et rigt planterige. Her får I mere af den særlige australske outback-fornemmelse og vil også kunne se de sjove og flotte baobabtræer, der vokser i området.

Det anbefaler vi i Fitzroy Crossing:

 • Devonian Reef National Parks
 • Mimbi-grotterne
 • Bådture i området

Fra Fitzroy Crossing kører I videre til Broome (cirka 400 km – 4 timer)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 9-12: BROOME

Den krystalklare strand, Cable Beach i Broome - Western AustraliaNu kan I godt læne jer tilbage og nyde den sidste del af jeres rejse gennem Nordaustraliens vilde natur. I kystbyen Broome, som ligger ud til det Indiske Ocean, står der strand og afslapning på programmet. Cable Beach inviterer jer til at parkere bilen, hoppe i badetøjet og løbe direkte ud i det smukke, turkisblå vand. Her har I et par dage til at suge de sidste mange dages oplevelser til jer, eller, hvis I ikke har fået naturoplevelser nok, kan I se naturfænomenet Horizontal Falls, som er en slags vandrette vandfald i havet mellem store klipper.

Det anbefaler vi i Broome:

 • Flad ud på Cable Beach
 • Horizonal Falls
 • Nyd solnedgangen over det Indiske Ocean

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

ALTERNATIV DAG 12-15: SYDNEY

Operahuset i SydneyHvis I vil have den fantastiske storby Sydney med, kan I vælge at flyve dertil og bruge nogle dage, inden I skal helt hjem. Her venter jer flotte skyskrabere, trendy caféer og restauranter, shopping i verdensklasse og ikoniske landmærker som Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Mærk den pulserende stemning i den moderne storby, der blandes med den typisk australske surferstemning, spis noget lækker mad, og gør nogle gode køb, I kan tage med hjem som souvenirs fra en uforglemmelig ferie.

Det anbefaler vi i Sydney:

 • Operahuset
 • Sydney Harbour Bridge
 • Shopping og spændende kulinariske oplevelser

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Andre rejser til Australien

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  VÄDER I LOS ANGELES

  PRISOVERSIGT PÅ REJSEFORSLAG

  Download forslaget 

  SÄSONGDAGARFRÅN-PRIS (PR. PERSON)
  Vår21 dagar14.030 SEK
  Sommar21 dagar20.250 SEK
  Höst21 dagar20.250 SEK
  Vinter21 dagar13.940 SEK
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.