BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Destinationer i

Australien & New Zealand

Lad os skræddersy din

rejse, hvor end du vil hen!

Destinationer i Australien & New Zealand

AustraliaTours kan skræddersy din drømmerejse til de bedste destinationer i Australien og New Zealand. Der venter fantastiske og uforglemmelige oplevelser i begge lande – Hvad der fanger din interesse, det ved kun du!

Vores rejsekonsulenter er altid klar ti, at hjælpe dig og kan give tips til, hvordan du får så meget som muligt ud af din rejse til Australien eller New Zealand – ja, måske begge lande. Vi står for alt det praktiske og holder styr på alle de små detaljer, så du roligt kan læne dig tilbage og blot glæde dig til, du skal rejse!

Nedenfor kan du se vores rejsemål til Australien, som kan give dig lidt inspiration inden vi går i gang med at planlægge din drømmerejse. Se eventuelt også vores spændende rejseforslag med sammensætning af flere destinationer – i Australien og New Zealand er det kun fantasien, der sætter grænser!

POPULÆRE DESTINATIONER

New South Wales

New South Wales har meget mere at byde på end blot den fantastiske by, Sydney. På få timers kørsel ind i landet, vil du finde det skønne Blue Mountains. Langs kysten er der hyggelige byer, smukke strande og høje bølger perfekt til surfing.

Queensland

Der er ikke mange steder i verden, hvor man kan finde sådan en varieret natur som i Queensland. Her kan du opleve den fascinerende ‘outback’, tropiske North med regnskov, gyldne strande og det verdensberømte koralrev Great Barrier Reef.

Northern Territory

Northern Territory ‘The Outback’, er hjemstedet for den verdensberømte og ikonisk Uluru / Ayers Rock – en stor sten i midten af ørkenen. Darwin og Kakadu er også højt på listen over seværdigheder i Northern Territory.

Victoria

Victoria er den mindste stat i Australien, og også den tættest befolkede. Udover storbyen, Melbourne, har Victoria 32 forskellige nationalparker, mange romantiske og historiske byer og den fantastisk smukke kystvej ‘The Great Ocean Road’!

South Australia

Som navnet antyder, er dette en stat i den sydlige del af Australien. Her kan du nyde autentiske og spændende oplevelser – fra ørkensletter og bjergkæder til strande, verdensklasse madoplevelser og lokal vin fra ‘Barossa Valley’ og ‘McLaren Vale’.

Western Australia

Western Australia er den største stat i landet og består stort set af ørken. 90% af befolkningen bor i hovedstaden Perth, som er en meget spændende by. Western Australia tilbyder alt fra et smukt hav til eventyr på kysten og en ubeboet og uudforsket ørken!

Tasmanien

Tasmanien er adskilt fra fastlandet af den 200 km brede Bass Stræde. Der lever ikke mange mennesker på øen, men naturen er meget forskellig og unik. Oplev grønne regnskove, hvide sandstrande og en smuk natur.

New Zealand

New Zealand – Det sted, der har det hele omme på den anden side af kloden. Oplev alt fra sne-klædte bjerge, betagende gletschere, smukke søer, fantastiske strande, aktive vulkaner, enestående dyreliv og ikke mindst en meget venlig befolkning.

ALLE DESTINATIONER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.