Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rejse til New Zealand - Sydøen - En palette af smuk og dramatisk natur
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rejser til New Zealand - Sydøen


Dramatiske bjerge, spejlblanke søer og frodige vinmarker

Kom op i højderne og ned i dalene på en naturrejse på Sydøen

Med en bred palette af dramatiske landskaber, er Sydøen i New Zealand hjemsted for nogle af de mest spektakulære naturoplevelser, du formentligt nogensinde vil få. 

Fra det frodige nord med den kendte vinregion Marlborough til stejle bjergsider og blanke søer og floder i syd, hvor du kan sejle i Fiordland og dyrke ekstremsport i Queenstown. Hele øen skæres igennem af bjergkæden de Sydlige Alper, som du blandt andet kan opleve fra Christchurch.

Rejser til New Zealand

Nelson – Sydøens solrige nord

Nelson er ikke bare en by og et område i den nordlige del af Sydøen – det er også en livsstil. Det er i Nelson, du vil få mest sol på din rejse til New Zealand, og kombinationen af det dejlige klima og placeringen i Den Tasmanske bugt med hav, skov og klipper omkring sig kan du både slappe af på stranden, vandre i bjerge, sejle og cykle. Besøg nationalparken Abel Tasman National Park, hvor du kan sejle ind på smukke kyster og holde picnic i idylliske bugter. Eller udforsk byen, der er fuld af kunstnere og andre kreative, der bliver tiltrukket med magnetisk kraft af byen i fredfyldte, smukke omgivelser. Du kan også tage en tur ud i området Marlborough, der er New Zealands største vinproducerende region, hvor de mange solskinsdage giver smag til det, der bliver til hvidvine lavet på Sauvignon Blanc og Chardonnay. Området er smukt, og der er masser at lave – og smage på ikke mindst.

Queenstown – adrenalinsus i smukke omgivelser

Queenstown i den sydvestlige del af Sydøen er en af New Zealands mest besøgte destinationer, og hvis du kommer til hertil, vil du forstå hvorfor. Byen ligger på bredden af den krystalklare Lake Wakatipu, som er omgivet af dramatiske bjerge og bakker. Naturen er ganske enkelt storslået, og det er der mange turoperatører, der har fundet ud af at udnytte til at give adrenalinjunkier storslåede oplevelser. Her kan du få masser af action i form af bungy jump, zipline, faldskærmsudspring, helikopter-ski, jetski, sejlsport, hestetrekking, river rafting og meget andet i kategorien for de modige.

Canterbury – Christchurch, blå søer og det højeste bjerg

Canterbury er et område, der ligger centralt på Sydøen og gemmer på masser af fede naturoplevelser og muligheder for aktiv ferie. Christchurch, som er landets næststørste by, der ligger på østkysten, er et godt udgangspunkt for eventyr i Canterbury. Den er nem at komme til og fra, og byen i sig selv er hyggelig. Men herfra kan du altså også komme ud at stå på ski, spille golf, køre på mountainbike, windsurfe, komme på hvalsafari og meget mere. I Canterbury ligger New Zealands højeste bjerg, Aoraki Mount Cook, som er en del af en nationalpark med samme navn, hvor du kan få utroligt skiløb eller vandre mellem gletsjere, stejle klipper og lysende blå søer. Du kan også besøge Arthurs Pass National Park, hvor du kan vandre eller klatre i de Sydlige Alper, som bjergkæden på Sydøen hedder. Eller du kan bare vandre fredeligt rundt i maleriske bugter og landsbyer på halvøen Banks Peninsula, der ligger i forlængelse af Christchurch.

Fiordland – storslået, rå natur

Fiordland er en af de mest dramatiske og smukkeste dele af New Zealand! Skåret af gletsjere gennem 100.000 år er det et landskab, hvor vandfald falder flere hundrede meter ned i dybt, mørkt vand, hvor gammel regnskov står uberørt af mennesket, og hvor glitrende søer og granittoppe ser ud, som de gjorde for tusindvis af år siden. Fiordland National Park er verdensarvslistet og omfatter Milford, Dusky og Doubtful Sound, der alle tre er store, fredfyldte fjorde. Oplev dem fra luften i en helikopter, sejl på dem eller gå i landskabet, hvor du finder nogle af New Zealands mest berømte sceniske vandreture.

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  VEJRET …

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.