BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rejser til Alice Springs


Indgangen til Ayers Rock og

meget mere i den røde outback

Få rødstøvede sko og oplevelser for livet i Australiens berømte ødemark

Omgivet af rød sandørken, der strækker sig tusindvis af kilometer i alle retninger, er Alice Springs med små 29.000 indbyggere vel nok Australiens mest berømte outback-by.

De fleste rejser til Alice Springs for at besøge Ayers Rock, da byen er den eneste større by i et gigantisk område i det centrale Australien. Men byen har også andre natur- og kulturoplevelser at byde på.

Besøg Alice Springs på en rundrejse i Australien

Mere end Porten til Ayers Rock

Alice Springs ligger i det fysiske og åndelige hjerte af Australiens ”Red Centre” og betegnes som porten til den ikoniske Ayers Rock. Ayers Rock er bestemt et must-see, hvis du er på disse kanter, men du kan også få en et par dage til at gå i Alice Springs. For eksempel er der mange gallerier og museer i byen, hvor du kan blive meget klogere på aboriginernes særlige kultur, som spiller en stor rolle i fortællingen om Australien. Eller du kan besøge the Kangaroo Sanctuary, hvor lokale tager sig af kænguruer, der enten er blevet sårede eller er blevet for tamme i fangenskab til at kunne leve i naturen.

Andre ørkeneventyr

Alice Springs ligger i ørkenen og er et oplagt udgangspunkt for at komme ud og se mere af den rå, men smukke ødemarksnatur. Både øst og vest for byen kan man for eksempel tage ud i den majestætiske bjergkæde MacDonnell Ranges, der bølger i røde og orange farver ud i horisonten. Hvis du er hardcore, kan du også koble dig på en af Australiens mest udfordrende gåture, Larapinta Trail, der er en 123 kilometer land vandretur gennem outbacken. Eller du kan køre ud på en af de klassiske australske outback-køreture, the Red Centre Way, som strækker sig fra Alice Springs til Kings Canyon. Begge dele er fantastiske måder at opleve de naturlige vidundere i det enorme, røde landskab.

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  Vejret i Alice Springs

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.