Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rejser til Adelaide - South Australias charmerende hovedstad
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rejser til Adelaide


Sol, charme og storby-vibes

i det sydlige Australien

Nyd livet i en gammel by med en ung stemning

Adelaide er hovedstaden i South Australia og den femtestørste by i hele Australien.
Tilbage i 1836 da Kaptajn Light grundlagde Adelaide, havde han en simpel plan: En kompakt by, hvor der er plads til det hele men samtidig åben. Byen skulle omringes af flotte parkområder og det er den dag i dag lige præcis hvad byen består af. Et livligt centrum, omringet af parker, en blanding af historiske bygninger, brede gader, parker, cafeer og fantastiske restauranter.

Besøg Adelaide på en rundrejse i Australien

The 20 Minute City

Adelaide er en charmerende by med en blanding af kolonial arkitektur, et hav af kirker, grønne parker og muligheder for at spise fænomenale måltider. Og så ligger alting inden for en overskuelig afstand. Byen kaldes også “the 20 Minute City”, fordi, som navnet indikerer, alting kan nås på 20 minutter fra byens centrum. Lufthavnen ligger kun syv kilometer herfra, og vinområdet Adelaide Hills og nærliggende sandstrande er mindre end en halv time væk. Derfor er det også oplagt at tage på en udflugt eller to, når du er der.

Vin og vand tæt på

Adelaide vindistriktAustralien er kendt for at eksportere millioner af liter vin hvert år, og en del af dem kommer fra Adelaide Hills, som er en drøm at besøge for connaisseurs og almindelige vinfans. Her kan du smage vin af høj klasse i eksempelvis Barossa Valley og Clare Valley og køre ture i den smukke natur. Er du mere til strand og havnecharme, kan du tage en udflugt til Glenelg. Det tager 25 minutter med sporvognen, og så er du ved hvide sandstrande, små sejlbåde og hyggelige caféer langs havnefronten.

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  Vejret i Adelaide

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.