Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rejseforslag - AustraliaTours - Rundrejser, kør-selv ferie og pakkerejser
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Få inspiration til din rejse


Se vores rejseforslag til

Australien & New Zealand

Populære rejseforslag

Rejseforslag til Australien

KLASSISKE AUSTRALIEN

På denne rundrejse vil du opleve, hvorfor Australien er så elsket et rejseland. Du får både storby, outback og badeferie. Vi garanterer store oplevelser, og ikke mindst minder for livet.

GREAT OCEAN ROAD

Great Ocean Road er en kyststrækning, der ikke kan sammenlignes med nogen anden. Vi garanterer for at du, din ledsager eller hele familien ikke har en finger at sætte på noget andet end kameraet!

AUSTRALIEN + NEW ZEALAND KOMBI REJSE

Den ultimative rundrejse. Oplev både Australien og New Zealand på denne fantastiske rundrejse. De to lande er vidt forskellige med hver sin helt unikke skønhed. En sand eventyrferie!

DET ØSTLIGE AUSTRALIEN

En 13 dages rundrejse på Østkysten, der har det hele. Glæd dig til livlige Sydney, skønne Trinity Beach, regnskov i Daintree National Park og farvestrålende koraller ved Great Barrier Reef.

NATURRUNDREJSE I AUSTRALIEN

Indtag Australiens fantastiske natur og oplev det bedste af Australiens mangfoldige natur på denne rundrejse.

KÆNGURUER, GREAT OCEAN ROAD OG VILDE TASMANIEN

Kast dig ud i et af Australiens helt store rejseeventyr og oplev et nuanceret Australien, der viser sig fra sine smukke, vilde og naturrige sider.

Rejseforslag til New Zealand

NEW ZEALAND NORD TIL SYD

Vores store New Zealand rundrejse. Oplev det enestående land på denne rundrejse, hvor du ser de største naturattraktioner i New Zealand samt storbyerne Auckland, Wellington og Christchurch.

DET BEDSTE AF NEW ZEALAND

Sæt dig ind i din bil eller autocamper og nyd denne fantastiske rundrejse, hvor fokus er på store oplevelser og et begrænset antal køretimer. En oplagt rejse for livsnydere.

AUSTRALIEN + NEW ZEALAND KOMBI REJSE

Den ultimative rundrejse. Oplev både Australien og New Zealand på denne fantastiske rundrejse. De to lande er vidt forskellige med hver sin helt unikke skønhed. En sand eventyrferie!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.