BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Skræddersyede Rejser


VI SKABER EN UNIK FERIE EFTER

DINE ØNSKER OG INTERESSER!

SKRÆDDERSYET REJSE TIL AUSTRALIEN!

Vi har ingen standardløsninger og du bliver ikke låst i en færdigpakke. Alle vores rejser er skræddersyet lige efter dine ønsker og behov, selvfølgelig sammen med vores ekspertise. Din rejse skal opfylde dine drømme og være tilpasset, så du kan udleve din rejsedrøm om Australien.
Selvom rejsen skræddersyes bliver det ikke dyrere for dig. Fordelen er at du kun betaler for det du ønsker. Vi kan igennem vores store kendskab til markedet og samarbejde med de mange udbydere sammensætte den helt optimale rejse for dig.

  • Personlig rejsekonsulent

Hos AustraliaTours.dk får du en erfaren rejsekonsulent, som vil tage sig af alle dine ønsker. Du vil snakke med samme person hele vejen igennem, og bliver ikke smidt rundt i mellem forskellige personer.

  • Transport i landet

Er du ikke meget for at køre bil, hjælper vi med alternative transportmuligheder i landet. Vi kan også bestille transport mellem lufthavn og hotel – lige meget hvor og hvornår!

  • Rejsebetingelser

Tryghed for vores kunder betyder alt. Alle rejser solgt af AustraliaTours.dk er dækket af rejsegarantifonden (medlem nr. 2338) og følger alle branchens godkendte regler og betingelser. Du kan læse vores rejsebetingelser her eller læse endnu mere om AustraliaTours.dk her!

  • Autocamper i Australien

Vi er også eksperter i at arrangere autocamper-rejser til Australien. Vi har flere forskellige partnere i landet, hvilket giver vores kunder de bedste priser.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.