BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Autocamper i Australien & New Zealand


Kom helt tæt på de to landes unikke

natur i en autocamper og bestem selv tempoet!

En rejse i dit tempo

Oplev Australiens og New Zealands betagende natur på fire hjul. På en ferie i autocamper ’Down Under’ nyder du friheden til at udforske landskabet i dit tempo. Australien byder på en utrolig naturlig mangfoldighed med sine knastørre ørkener, frodige regnskove, hvide sandstrande og pulserende storbyer.

I New Zealand kører du i maoriernes fodspor og ud i en natur, som svært kan sammenlignes med noget andet på jorden. Her er så smukt, at det kan være svært at tilbagelægge mange kilometer om dagen – ved hvert hjørne venter en ny, flot udsigt, som er værd at stoppe op for.

I både Australien og New Zealand lande er autocamperen en ideel rejseform. Du har det hele med dig og slipper for at hive pløkkerne op fra dag til dag. Det er nemt at planlægge en rute med autocamper i Australien og New Zealand. Her er masser af gode, brede veje og velplacerede campingpladser, hvor du kan holde ind og koble af efter en dag fyldt med oplevelser. Hvor du vil hen, i Outbacken, forbi lækre strande, op i smukke bjerglandskaber eller ind i storbyen, er helt op til dig. Vi står klar til at hjælpe jer med planlægning og rådgivning.

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  LÆS MERE OM AUTOCAMPERNE

  Hos AustraliaTours har vi et tæt samarbejde med de 3 største udbydere af motorhomes, Jucy, Britz og Maui, så vi kan vejlede og tilbyde dig den rette løsning til netop din drømmerejse. Læs mere nedenfor.

  JUCY

  Kompakte campervans
  Jucy har specialiseret sig i at tilbyde mindre campervans til særligt skarpe priser. Deres meget traditionelle farver i grøn og lilla ses udbredt på vejene i New Zealand & Australien, og er en særdeles populær løsning til de rejsende som kan nøjes med kompakte autocampere, men som ikke går på kompromis med eventyret som venter forude.

  • Antal pers: 2 – 4
  BRITZ

  God standard & bredt udvalg
  Britz har et stort udvalg af autocampere af god standard. Uanset om rejsen følger de asfalterede veje eller det mere barske tærren, så kan Britz tilbyde den rette model. Britz er en god løsning til jer som ikke behøver de allernyeste modeller, men som forsat søger komforten ved en god standard og rummelig autocamper.

  • Antal pers: 2 – 6
  Maui

  Kvalitet & Luksus
  Maui er Oceaniens førende udbyder af autocampere af høj kvalitet. Deres autocampere er indrettet med fuld fokus på at give de rejsende en kvalitetsoplevelse og den maksimale komfort undervejs på rejsen. Alle Maui’s autocampere er under 2 år gamle og udstyret med alt det nødvendige udstyr til hverdagen.

  • Antal pers: 2 – 6
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.