Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rejser til Cairns - Store naturoplevelser i tropisk klima
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rejser til Cairns


Indgangen til regnskov og

Great Barrier Reef

Forvent kæmpe oplevelser over og under havoverfladen

Cairns har færre indbyggere end Aalborg, men betydning for Australien på højde med Sydney på grund af sin placering som indgangsport til fantastiske Great Barrier Reef og nærliggende nationalparker.

Klimaet er tropisk, temperaturerne ligger stabilt på 25-30 grader året rundt, og byen er konstant badet i solskin. Så udover den fantastiske natur og smukke strande, der er i nærheden, er Cairns også i sig selv ret tillokkende.

Besøg Cairns på en rundrejse i Australien

Verdens største koralrev

Det er ikke underligt, at Great Barrier Reef er en af Australiens absolutte turistmagneter. Verdens største koralrev er en gigantisk verden af farvestrålende undervandsliv, man kun kender fra dyrt producerede naturdokumentarfilm. Men her kan du med bare en snorkel og dykkerbriller opleve det helt selv. Revet strækker sig over 3.000 kilometer parallelt med delstaten Queenslands kyst. Du kan finde over 400 forskellige slags koraller, 1.5000 slags fisk og 200 slags fisk. Du kan finde delfiner, rokker, havskildpadder og mange andre eksotiske dyr. Rejser du til østkysten, skal du en tur under vand!

Eksotisk regnskov i Daintree National Park

Daintree National Park, der ligger kun et par timers kørsel nord for Cairns, er Queenslands mest kendte naturpark på land. På en bådtur på Daintree River kan du opleve den fugtige, summende regnskov og stifte bekendtskab med en af verdens største koncentrationer af forskellige sjældne dyre- og plantearter. Du kan også møde Australiens oprindelige befolkning, aboriginere, og lære om deres kultur og levevis – af folket selv. Som en del af parken kan du besøge Cape Tribulation, som er det eneste sted i verden, hvor to verdensarvslistede steder mødes: regnskoven i Daintree National Park og marineparken Great Barrier Reef.

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  Vejret i Cairns

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.