BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rejser til Melbourne


Australiens hovedstad for sport og kultur

Glæd dig til fest og farver, kunst og kultur, mad og drikke

Melbourne er en hip storby og en passioneret sportsby. Australiens næststørste by er mere de unge og smartes by end storebroren Sydney. Men selvom man ikke føler sig ung og smart, er der masser af aktiviteter for alle slags livsnydere.

Overvejer du at rejse i det sydøstlige Australien, skal du afsætte mindst et par dage i Melbourne. Det er en livlig storby fuld af store sportsevents og små gallerier, kendte restauranter og ukendte kaffebarer, festligt natteliv og fredelige parker.

Besøg Melbourne på en rundrejse i Australien

Hovedstaden for sportsfreaks

Er du til sport, er du også til Melbourne. De lokale er passionerede omkring mange forskellige sportsgrene, og store events finder sted netop her hvert år. For eksempel er Melbourne den eneste by i verden, der både lægger tribuner til et Formel 1-løb og en grand slam, henholdvis Australian Grand Prix og Australian Open. Derudover afholdes Australiens største konkurrence i hestevæddeløb, en kæmpe sportsgren “down under”, i Melbourne. Men udover de gigantiske events er der også rig mulighed for at se kampe i den australske football-liga AFL, cricket-kampe, sejlads og mere til.

Melbournes mangfoldige bydele

Melbournes arkitektur er en blanding af gamle, europæisk udseende bygninger og nye skyskrabere. Her er mange store gader og endnu flere brostensbelagte smøger, hvor man kun kan gå. Det er især herinde i de små gader, at man finder de utallige barer, gallerier, spisesteder, caféer og butikker, som gør Melbourne til den smarte by, den har ry for at være. Byen er også inddelt i mange forskellige områder med forskellige identiteter. South Yarra er det dyre og fancy kvarter med glitrende shopping og natteliv, mens Fitzroy er hipster-området, hvor kaffebarerne konkurrerer om at være mest avancerede og underspillede på samme tid. Collingwood er Melbournes svar på Brooklyn, og Chinatown er centrum for al asiatisk mad og kultur.

En verden af vin i baghaven

Melbourne er også velsignet med et fantastisk vinområde i sin baghave. Yarra Valley er mindre end en times kørsel fra byen, og her venter lange vinranker, tågeindhyllede skovområder og ren idyl på de lokale gårde. Her kan du nyde en frokost i timevis og drikke rigeligt af den lokale vin til. Du kan tage på vinsmagningsture eller på picnic. Køre på cykel eller vandre i den friske luft. Det er et skønt sted at komme væk fra byen og få en anderledes australsk kulturoplevelse i smukke omgivelser.

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  Vejret i Melbourne

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.