Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Togrejse i Australien - Rejs tværs over Australien kyst-til-kyst
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Togrejser i Australien


En unik og anderledes rejseoplevelse

hvor du rejser tværs over Australien

Udforsk Australiens store vidder med tog

En togrejse i Australien er en helt unik og anderledes måde at opleve naturen på. Landskabets former og farver ændre sig i takt med, at du bevæger dig ind i landet, hvor du fra din kahyt kan nyde udsigten og alle de indtryk, som dette rejseeventyr bare venter på at fodre dig med.

At rejse på kryds og tværs gennem landet (og dermed kontinentet) i tog er nok den mest komfortable måde at opleve Australien på, og de ubegribelige afstand bliver pludselig meget overkommelige. Undervejs vil din rejse være fyldt med oplevelser, god mad og andre spændende medrejsende, som du møder i loungen ombord på toget og deler dagens indtryk med. Alt sammen noget, der er med til at gøre jeres rejse i tog til mere end blot et transportmiddel.

Der findes et hav af togstrækninger i Australien, men der er to, som skiller sig ud fra alle de andre; Indian Pacific og The Ghan. Begge togrejser strækker sig fra kyst til kyst. Indian Pacific kører fra øst til vest, fra det Indiske Ocean til Stillehavet, som navnet også antyder. The Ghan går fra Darwin i nord til Adelaide i syd og begge er de mindeværdige strækninger – ikke mindst på grund af de gode faciliteter og det meget høje serviceniveau ombord. Når man er ombord på The Ghan og Indian Pacific er al mad samt det meste drikkelse med i prisen, så du kan godt se frem til lækre 3 retters middage, hvor dygtige kokke har tilpasset menuen ud fra de områder, du rejser igennem.

AustraliaTours kan skræddersy en togrejse i Australien fuldstændig efter dine behov. Vi sørger for, at det passer med din ønskede påstigning, rute og rejselængde – alle togruter kan forkortes efter ønske.

The Ghan

The Ghan strækker sig fra Darwin i Nord til Adelaide i Syd over 2.979 eventyrlige kilometer, hvor rejsen går gennem Australiens røde, indre ødemark – et rejseeventyr som er eksklusivt og meget oplevelsesrigt.

Her stopper toget:

 • Nitmiluk (Katherine Gorge) National Park
 • Alice Springs
 • Coober Pedy
 • Adelaide

Antal dage/nætter:

 • 4 dage / 3 nætter

Rejselængde:

 • 2.979 km (1.851 miles)
Ruten:

Undervejs på rejsen stopper i ved bl.a. Katherine Gorge, Alice Springs & Coober Pedy, hvor du stiger af toget og tager på udflugter.

Indian Pacific

Indian Pacific forbinder øst og vestkysten i Australien med en oplevelsesrig rejse gennem flere af landets klimazoner. Du kan se frem til at opleve knastørre ørkener, frodige områder og kulturrige storbyer.

Her stopper toget:

 • Broken Hill
 • Adelaide
 • Rawlinna
 • Cook
 • Kalgoorlie-Boulder (kun vest-øst rute)

Antal dage/nætter:

 • 4 dage / 3 nætter

Rejselængde:

 • 4.352 km (2.704 miles)
Ruten:

Turen strækker sig over 4.352 km og stopper undervejs ved Broken Hill, Adelaide, Kalgoorlie, Rawlinna, Cook.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.