BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rejser til Perth


Vestkystens hovedstad

fuld af muligheder

Besøg byen, der har alt fra natteliv til dyreliv inden for kort afstand

Perth er hovedstaden i den australske delstat Western Australia og utvivlsomt den mest betydningsfulde by i hele vesten. Perth er indgangsporten til al den fantastiske natur på vestkysten og i det sydvestlige hjørne af Australien, hvor strande, nationalparker og dyreliv er højdepunkterne.

Byen i sig selv er også værd at bruge tid i, når du rejser til det vestlige Australien. Udover at have alt, hvad en moderne storby har af liv og kultur, har den et stort vinområde, hvide sandstrande og den skønne ø Rottnest Island inden for rækkevidde.

Byer & områder på destinationen:

Sol og oplevelser i Perth og omegn

West Australias hovedstad, Perth, er solrig stort set året rundt, og derfor er livsstilen i storbyen på vestkysten præget af meget udendørs aktivitet. Besøg for eksempel Kings Park, som er en grøn oase større end Central Park i New York. Slap af på Cottesloe Beach, hvor du kan få smukke solnedgange over Det Indiske Ocean. Besøg forstaden Fremantle, som er en fiskerby med charmerende fortovscaféer, gamle koloniale bygninger og en spændende kunstscene. Eller tag en tur ud på Rottnest Island, hvor du kan svømme og snorkle i det klare vand – og måske møde en af de vilde delfiner, der svømmer ved kysten. Du kan i hvert fald med stor sandsynlighed møde den egernlignende quokka, som bliver kaldt det gladeste eller mest nuttede dyr, fordi den ligner en, der smiler det meste af tiden.

Lokale vine i Swan Valley

Hvis du er i Perth, må du heller ikke gå glip af de lokale vine. Lidt inde i landet finder du Swan Valley, som er Western Australias ældste vinregion. Naturskønne vinmarker, gamle vingårde og små kunstgallerier pryder dalen. Swan Valley handler om det gode liv. Kør selv til familiedrevne producenter, eller besøg dem på et luksus-cruise op ad Swan River. Området er også hjemsted for sit dyreliv, landskaber perfekt til vandreture og nationalparker til at gå, ride og cykle igennem.

Startfeltet til Indian Ocean Drive

Hvis du er til kør-selv ferier, er Perth også et godt udgangspunkt. Fra byen starter den ikoniske køretur Indian Ocean Drive, hvor turen går nordpå langs Australiens vestkyst. Oplev hvide strande, koralrev, fiskebyer og nationalparker på denne spektakulære rejse langs Western Australia Coral Coast. Svøm med den enorme hvalhaj på Ningaloo Reef, og kør firehjulstrækker gennem kløfterne i den nærliggende Cape Range National Park. Mød delfiner i Monkey Mia, sammen med hvaler, djævlerokker, skildpadder og hajer i det brede Shark Bay World Heritage Area. Og se årstidens vilde blomster springe ud langs hele kysten, samt de imponerende kløfter i Kalbarri National Park.

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  Vejret i Perth

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.