Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rundrejse i Australien - Skræddersyede Australien-rejser med prisgaranti
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rundrejse i Australien


Her styrer du tempoet!

Rundrejse i Australien

Australien er oplagt for en fantastisk rundrejse med landets store mangfoldighed og enorme areal.

Den gennemsnitlige længde for en rejse i landet er således 3 uger, hvor det anbefales at besøge forskellige destinationer for at få et godt indtryk af landet og opleve mest muligt.

Den populære rundrejse i Australien

En meget populær rundrejse i Australien er ”City-Rock-Reef”, hvor man besøger Sydney/MelbourneAyers RockGreat Barrier Reef. Her får man storbyliv samt overdådig natur både til lands og til vands. Man kan naturligvis også rejse i kun et par uger, men så skal man være bevidst om, at få udvalgt præcist de destinationer, man prioriterer højst. I det hele taget er Australien et enormt land, og med mindre man har minimum en måneds tid til rådighed, anbefales det at besøge enkelte områder og udelade andre for at undgå travlhed og stress på sin rejse. Det er kun naturligt, at man i planlægningsfasen ønsker at opleve så meget som muligt, men når først man er afsted, finder man ud af, at det er meget vigtigt ikke at gabe over for meget.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.