Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Kør-selv ferie i Australien - Få dit livs ferie med et roadtrip i Australien
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Kør-selv-ferie i Australien


Her styrer du tempoet!

KØR-SELV FERIE I Australien

Der findes mange måder at opleve Australien på; hvis du godt kan lide at tage tingene i dit eget tempo, kan en kør-selv ferie i Australien klart anbefales!

AustraliaTours.dk er eksperter i at skræddersy kør-selv ferie i Australien eller New Zealand og vores rejsekonsulenter har kun gode erfaringer med dette. Får du os som rejsearrangør, ved du, at der er styr på alt, når du skal på dit roadtrip! Vi skræddersyr alle rejser til Australien og New Zealand, fordi vi ved at alle har forskellige ønsker, behov og ikke mindst budget – vi tager altid forbehold for dette. Bestil dit tilbud i dag, og vi får tilrettelagt et kvalificeret tilbud til dig inden for 48 timer!

Lige meget hvad du er til, så findes drømmerejsen i Australien. Landet byder på noget af verdens mest fantastiske natur, verdenskendte byer som Sydney, maleriske sandstrande og utallige turistattraktioner i verdensklasse. Derudover finder man en befolkning i særklasse – meget venlige, gæstfri og ikke mindst imødekommende mennesker; og så har de en sjov accent. Alt dette og meget mere, forbindes med tusindvis af kilometer landevej, som gør din kør-selv ferie i Australien mulig!

Oplev Australien i bil

Australien er oplagt til en kør-selv ferie hvor man for alvor kan mærke friheden og nyde de mange oplevelser i ens eget tempo. Der er venstrekørsel i Australien, hvilket kan virke en smule skræmmende til at starte med, men de fleste vender sig til det lynhurtigt, og er derfor ikke noget der bør afskrække en fra en at sætte sig bag rattet. Det er generelt nemt at følge trafikken og skiltningen er god og nem at forstå.
Vi anbefaler at man lejer en GPS, så man bruger mindre tid på at kigge på kort og efter skilte og i stedet kan nyde det smukke landsskab. Har man planer om begive sig ud i Australiens outback bør man overveje at leje en 4-hjulstrækker så man nemmere kommer igennem det uvejsomme terræn. Uanset hvad jeres ønsker er kan vi hjælpe med at sammensætte den perfekte kør-selv ferie.

Sydney i New South Wales

Hvis man kun vil opholde sig i Sydney, er det ikke fordelagtigt at leje bil. Dog ligger der flotte oplevelser i det omkringliggende område, som gør det ideelt at leje en bil fra Sydney og trille ud i landskabet. I løbet af et par dage får du, med udgangspunkt i Sydney, vidt forskellige oplevelser i staten New South Wales. Naturoplevelserne står for skud i Blue Mountains National Park med unikke klippeformationer og smukke vandfald. I Hunter Valley får du vinoplevelser af højeste kaliber, og kør-selv ferien kan også forbi Port Stephens nord for Sydney ved Stillehavet, hvor du blandt andet kan møde delfiner.
Det er også fin mulighed for at køre fra Sydney til Brisbane, hvor man følger smukke udsigter til Stillehavet.

Brisbane og Cairns – kystlinjen

Et must på en kør-selv-ferie i Australien, er den vidunderlige østkyst fra Brisbane til Cairns. Her kommer man forbi gudesmukke kyststrækninger; blandt andet Gold Coast og Sunshine Coast. Oplev også de imponerende strande i Noosa og Hervey Bay, tag på udflugt til de gudekønne øer Fraser og Whitsundays, og besku det unikke dyreliv – kænguruer, koalaer og eksotiske fugle. Når du kører langs østkysten, kører du parallelt med Great Barrier Reef. Her vil der være rig mulighed for at snorkle og se smukke farverig fisk, dykke med delfiner, hajer og meget mere. En tur der inkluderer de bedste oplevelser på østkysten.

Adelaide

Oplev South Australia på en kør-selv ferie, med udgangspunkt i byen Adelaide og kører blandt andet til Flinders Ranges. Her er der “kænguru-garanti” og der er meget store chancer for, at opleve det australske dyreliv på klods hold. Det er også her, du kan opleve det store naturlige amfiteater, Wilpena Pound. Kør-selv-ferien kan også gå til vinområderne Barossa Valley og Clare Valley, som er kendt for at producere ekstraordinære vine.

Great Ocean Road

En kør-selv-ferie langs Australiens absolut flotteste kystvej ”Great Ocean Road”. På køreturen ser du blandt andet de kendte klippeformationer ”The Twelve Apostles” og oplever et charmerede og imødekommende Australien i de små hyggelige byer langs kysten. Kør-selv ferien på Great Ocean Road kommer man også igennem den historiske by Ballarat og mulighed for at opleve vinområdet McLaren Vale, hvor der bliver produceret vine på Shiraz-druer af Cabernet Sauvignon i højeste kvalitet.

Melbourne

Fra storbyen Melbourne er der rig mulighed for at tage på kør-selv ferier. Byen ligger i den sydøstlige del af Australien og her er mange af Australiens mange spændende destinationer samlet. Tag for eksempel på en kør-selv ferie mellem Melbourne og Sydney. Ruten går blandt andetgennem hovedstaden Canberra, Snowy Mountains med Australiens højeste bjerge og Phillip Island, hvor du kan opleve den unikke og sjove ”pingvinparade”.

Darwin

Darwin er den nordligste hovedstad og den ligger i tropisk klima! Dette tyder også, at man her kan komme på nogle ret sjove og forunderlige køreture. I ”The Top End” findes mange fantastiske nationalparker, som blandt andet Kakadu, Litchfield og Nitmiluk/Katherine National Park. I alle disse parker er der et unikt og tropisk dyreliv med krokodiller, øgler og utallige fuglearter, som er en fryd for øjet. Oplev termitboer i Litchfield, saltvandskrokodiller og ældgamle aboriginer-klippemalerier; og Katherine Gorge med 70 meter høje klippevægge. Det kan være en god ide, at leje firhjulstrækker i den nordlige del, da man til tider kan komme ud i svært terræn.

Perth

Perth ligger i den sydvestlige del af Australien i staten Western Australia. Naturligvis er der mulighed for kør-selv ferier fra Perth, mens selve byen ikke kræver en bil. Som udgangspunkt tager man enten syd fra Perth eller nord fra Perth. I området i syd, er naturen meget afvekslende og da området her er det tættest befolkede i hele delstaten.

Dette betyder, at der er meget at opleve på ens kør-selv ferie; blandt andet det kendte vinområde Margaret River og et utal af flotte byer og nationalparker. Nogle af de mest spændende seværdigheder er Warren National Park og The Gloucester Tree; samt Bonarup Karri Forest og Valley of the Giants.

Nord fra Perth kører man op af Australiens vestkyst, hvor strandene er rigtig flotte. Turen kan for eksempelvis gå op til det kendte Monkey Mia og Shark Bay, hvor der er garanti for at se delfiner. På turen mellem Perth og Monkey Mia vil du blandt andet se de flotte klippeformationer ”The Pinnacles” i Nambung National Park. Alt i alt er det en rigtig smuk tur, og kyststrækningen her på vestkysten er rigtig dejlig..

Alle overstående ruter er blot eksempler på hvad der kan opleves i Australien. Hver enkelt forslag kan varieres, tilpasses, forkortes eller forlænges lige efter dine enkelte ønsker. Vi kender til alle de små perler og gode steder, så kontakt os endelig for at høre mere.
AustraliaTours.dk tilbyder også rejser i autocamper rundt i Australien, som du kan læse mere om her!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.