Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rejser til Darwin - Besøg Australiens tropiske hovedstad
BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rejser til Darwin


Tropisk storby ved indgangen til

regnskov og aboriginere

Gør dig klar til jungleeventyr i det frodige nords nationalparker

Australiens tropiske hovedstad, Darwin, er med sin beliggenhed tættere på Bali end Sydney en afslappet storby, hvor det meste liv er centreret omkring stranden.

Men selvom Darwin i sig selv er en hyggelig by med rigeligt at tage sig til, er det den vilde natur, der ligger inden for et par times kørsel, folk primært kommer til Darwin for at opleve.

Byer & områder på destinationen:

Northern Territorys afslappede hovedstad

Darwin er en by i bevægelse, men man får stadig indtrykket af, at det er en mindre by med sin afslappede stemning, der matcher byens tropiske klima. Her flyder både stille rundt i havnen, stole og borde står kun udendørs, gallerierne er fyldt med aboriginernes kunst og kultur, man kan se film under åben himmel på stranden, og vejret er varmt året rundt. Du kan med fordel bruge nogle dage i byen i forbindelse med en tur til det nordlige Australien.

Kakadu National Park

Cirka tre timers kørsel øst for Darwin finder du Kakadu National Park. Nationalparken byder på rige vådområder, brede floder, frodige regnskove og dramatiske klippeformationer. I mere end 50.000 år har det indfødte folk boet i Kakadu-området, og mange steder i nationalparken findes der velbevarede klippemalerier. Kakadu er også berømt for sit helt unikke dyreliv, hvor du blandt andet kan støde på en saltvandskrokodille, havskildpadde og en masse sjældne fugle.

Litchfield National Park

Tættere på Darwin, cirka halvanden times kørsel, finder du den mindre nationalpark Litchfield. Den er ideel at besøge på en endagstur, selvom man også kan overnatte i den på en campingplads, hvis man vil. Her er en del vandfald med små søer, man kan bade i – og her er heldigvis ingen krokodiller. Parken byder også på udfordrende vandreture og jeep-safari til smukke steder, der ikke er tilgængelige til fods.

Katherine og Nitmiluk National Park

Er du klar på at køre lidt længere sydpå, også cirka tre timer, kan du besøge Nitmiluk National Park, der er kendt for sine dramatiske kløfter, hvor stejle sandstensklipper danner en rammerne om floder og vandfald, man kan sejle og svømme i. Her kan I også komme tættere på den indfødte befolkning og se kulturelle arvestykke fra deres traditionelle liv.

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  Vejret i Darwin

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.