BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rejser til Kangaroo Island

En lille ø med store oplevelser

Lig på stranden med hoppende kænguruer og dovne søløver

Kangaroo Island eller ”KI”, som de lokale kalder øen, ligger i det sydlige Australien og er oplagt at besøge, når man rejser på sydkysten. Den ligger kun en lille sejltur væk, men føles som en helt anden verden.

Australiens tredjestørste ø, godt 100 kilometer syd for Adelaide, har over 500 kilometer kystlinje og er fuld af uberørt natur og et rigt dyreliv. Så selvom det er et populært udflugtsmål for turister, kan man stadig opleve det autentiske liv og utrolige natur.

Besøg Kangaroo Island på en rundrejse i Australien

Naturens egen zoo

Da Kangaroo Island har været adskilt fra fastlandet siden istiden, kan man her opleve adskillige dyr og plantearter, som ikke findes andre steder i verden. Øen må siges at være naturens egen zoologiske have. Her kan man blandt andet opleve koalabjørne, pingviner, myrepindsvin, et rigt fugleliv og selvfølgelig kænguruer i hobetal. Man kan få en helt unik naturoplevelse på Seal Bay, hvor man kan komme helt tæt på de store søløveflokke, der samler sig her. En tur til Kangaroo Island er et must for enhver dyreven.

Mød de lokale

Med alle de vilde dyr og den naturlige skønhed, som øen besidder, kunne man være fristet til at tro, at Kangaroo Island er mennesketom. Men det er ikke tilfældet. Den fastboende befolkning tæller godt nok kun omkring 4.500 mennesker, men de gemmer på mange spændende historier om undslupne fanger og søløve-fiskere. I dag er Kangaroo Island hjemsted for landmænd, vinproducenter, kunstnere og et en masse andre imødekommende mennesker. De er stolte af, hvad de har og viser det generelt med glæde frem til besøgende.

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  Vejret i Kangaroo Island

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.