BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Great Barrier Reef


Verdens største koralrev

er et naturvidunder i sig selv!

Great Barrier Reef

Den engelske opdagelsesrejsende, James Cook, er tæt knyttet til Australien, idet han var den første europæer til at sætte fod på kontinentet. Men inden han kom så langt, startede han faktisk med at støde på grund med sit skib.
Og hermed gjorde han den første af mange opdagelser i Australien: Great Barrier Reef. Det var nemlig koralrevet, han sejlede på i år 1770. Cook blev bjergtaget af dets skønhed, og siden er mange efter ham valfartet dertil for ved selvsyn at forstå, hvor smukt og fantastisk Great Barrier Reef er. Det er udnævnt som et af verdens syv naturvidundere, og ønsker du at dykke eller snorkle på din ferie, bliver det ikke meget bedre end Great Barrier Reef.

Byer & områder på destinationen:
Populære rejser til Kenya:
BOTSWANAS DYRERIGE & VICTORIA FALLS

Ultimative natur-og dyreoplevelser

 • 9 DAGE
 • FRA 30.895,-

Synligt fra rummet

Alle der elsker at dykke eller snorkle, har hørt om Great Barrier Reef, og tanken om dets unikke skønhed og fjerne placering fra Danmark, gør det næsten mytisk. Hvad der er mere utroligt er, at alle, der besøger “verdens største naturlige bygningsværk”, tager derfra med en bekræftelse af fortællingerne og en oplevelse, som overgår forventningerne. Det 2.000 kilometer lange rev, der er så enormt, at det kan ses fra rummet, byder på planetens bedste dykning og snorkling, uberørte paradisøer og betagende natursceneri fra ende til anden. Antallet af arter er kun overgået af regnskovens, og det regnes for det bedste sted i verden at se store havskildpadder samt pukkelhvaler, da begge arter yngler i området.

71 bounty øer

Udover den storslåede, enestående verden under havoverfladen byder Great Barrier Reef også på verdens smukkeste bountyøer. Hele 71 af slagsen er her – den ene smukkere end den anden. Det er muligt at besøge øerne på en-dagsture eller bo på fantastiske resorts nogle dage, begge vil utvivlsomt være oplevelser for livet. Du kan læse mere om de øer, der virkelig skiller sig ud fra mængden, i det følgende. På hver sin måde udgør øerne en bid af landligt paradis midt i naturens mesterværk, Great Barrier Reef.

Lady Elliott Island

Denne ø ligger i Great Barrier Reefs sydligste del, ca. 100 kilometer nord for Hervey Bay. Øen er mindre end 1 kvadratkilometer stor, men der venter dig oplevelser i verdensklasse-størrelse! Havskildpadder har øen som yndet mål, hvor de i flokkevis lægger æg på stranden fra november til januar. I de følgende måneder udklækkes hundredevis af små unger, der instinktivt tager på den, for så små væsener, hårde og besværlige vej mod vandkanten. I den anden ende af størrelsesskalaen for dyr, der kan opleves, er pukkelhvalerne, som passerer øen i perioden fra juni-oktober.

Øen ligger midt på revet og ved lavvande kan man spadsere fra stranden lige ud til korallerne – nemmere bliver det ikke for snorkling og dykning på et af de allerflotteste rev i Great Barrier Reef! Lady Elliott Island har kun et eneste hotel, da øen stort set er fredet. Man kommer dertil med mindre fly fra Brisbane, Gold Coast, Bundaberg eller Hervey Bay, og kan besøges som dagstur eller med overnatning på hotellet.

Heron Island

150 kilometer nordvest for Lady Elliott Island ligger lige så idylliske Heron Island, som har samme størrelse. Øen er dog ikke fredet, så her sker lidt mere og der er flere aktiviteter. Der er anlagt en havn, som kan nås fra Gladstone på kysten, som ligger 70 kilometer fra øen. Det er hurtigere at tage med helikopter eller vandflyver derud.

Heron Island byder på mange af de samme oplevelser som Lady Elliott Island med exceptionel dykning, snorkling og mulighed for at se skildpadder og hvaler. Desuden har øen et rigt fugleliv, da fuglene ofte tager et hvil på den isolerede ø efter lange togter på Stillehavet.

The Whitsundays med Hamilton Island

Omtrent midt I Great Barrier Reef tæt på Airlie Beach ligger ø-gruppen The Whitsundays, som består af 74 øer. Langt de fleste er ubeboede og fredede, men enkelte øer har hoteller og tillader turisme med Hamilton Island som et populært rejsemål. Den har et udbud af hoteller og mange aktiviteter, en større lufthavn samt en veludbygget havn. Du kan således komme hertil med fly fra Sydney, Melbourne og Brisbane og med færge fra fastlandet, hvor overfarten tager en god halv time.

Hayman Island er også et besøg værd med snorkling i topklasse i Blue Pearl Bay og stranden, Whitehaven Beach, rangerer blandt verdens aller flotteste. Det er også muligt at tage på et fantastisk 4 dages krydstogt med ø-hop på The Whitsundays. Du kommer nemmest ud til øerne fra strandbyen, Airlie Beach, der har flere færgeruter og hyppige afgange.

Fitzroy Island

Få kilometer fra kysten tæt ved Cairns ligger Fitzroy Island midt på revet. Øen er få kvadratkilometer stor og næsten hele øen er fredet som nationalpark. Udover eminente muligheder for snorkling, dykning og alskens andre vandaktiviteter er koraløen kendt for sin enestående natur med regnskov og mangrove-sumpe. Færgeturen dertil tager kun 45 minutter fra Cairns. Der er et enkelt luksushotel på øen, som er en oplevelse i sig selv.

Lizard Island

300 kilometer nord for Cairns ligger den isolerede, men underskønne perle, Lizard Island, i Great Barrier Reef’s mest nordlige del. Som følge af sin isolation er øen fuldstændig uspoleret, og du får med overvejende sandsynlig din helt egen strand til solbadning og snorkling – der er 22 af dem, og hver og én er fuldstændig perfekt. Ønsker du at overnatte har Lizard Island et enkelt hotel, som er 5-stjernet og kun for voksne. Her er der mulighed for ypperlig forkælelse i verdens smukkeste natursceneri. Dette paradis kan kun nås med fly fra Cairns eller på et krydstogt.
Udover alle disse fantastiske ø-oplevelser er der et væld af guidede en-dagsture fra primært Cairns, som byder på snorkling, dykning, fiskeri og meget mere på Great Barrier Reef.

Turene er som regel med flotte katamaranbåde med glasbund, så du hele tiden kan følge med i revets blomstrende liv. Eller hvad med en luftballontur over revet eller et luksuriøst, flerdages-krydstogt med ø-hop? Mulighederne er uendelige på planetens smukkeste naturkreation! AustraliaTours.dk kan natuligvis hjælpe med alle former for udflugter på Great Barrier Reef samt hotelophold på og transport til og fra paradisøerne!

Download forslaget 

FAKTA OM ADELAIDE

Flag:
Valuta: BWP
Sprog: Setswana & Engelsk
Hovedstad: Gaborone
Visum: Nej – Botswana er visumfri for skandinaviske gæster

ORLANDO – MAGISKE FOR ALLE ALDRE
27. December
Læs mere her …

ORLANDO – MAGISKE FOR ALLE ALDRE
27. December
Læs mere her …

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  REJSEFORSLAG TIL BOTSWANA

  AFRIKAS V.I.P. RUNDREJSE

  Kom med på denne natur- og dyrerige rundrejse til Sydafrika, Namibia, Botswana & Zimbabwe.

  • 20 DAGE
  • FRA 10.373,-

  GODT AT VIDE OM FLORIDA

  Vi har samlet en række gode råd, der er værd at vide om Florida inden man rejser dertil. Florida byder blandt andet på en række fantastiske strande og shopping muligheder.

  Gode råd:

  • Shopping i Florida
  • Everglades nationalpark
  • Strande
  • Gode kørestrækninger
  • Transport
  • Vilde forlystelsesparker

  SHOPPING I FLORIDA

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

  SHOPPING I FLORIDA

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

  VEJRET I TOWNSVILLE

  OPLEVELSER PÅ REJSEN

  Se aktivitetslista

  Florida och det närliggande staterna bjuder på många upplevelser i alla kategorier. Se här en lista över det populäraste, eller ladda ner vår aktivitetslista för att boka en upplevelse. Se översikten över alla upplevelser här:

  • Universal studios 1 dag, park-to-park
  • Universal studios 2 dagar, park-to-park
  • Sea World en-dagsbiljett
  • Legoland Florida en-dagsbiljett
  • Everglades airboat-tur + Alligator Show
  • Miami duck tour
  • Bahamas ferry day trip
  • Disney world 3-dagar biljett
  • Disney World 3 dagar biljett + Park Hopper
  • Discovery Cove + Sea World + Aquatica endagsbiljett
  • Kennedy Space center tour
  • Key west day trip
  • Disney World 4 dagar biljett
  • Disney World 4 dagar biljett + Park Hopper
  • Miami 24 hour hop-on-hop-off ticket
  • Dolphin experience at Miami seaquarium

  Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/australiatours.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175

  Galleri

  [envira-gallery id=”472″]

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.