BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Kombirejse med Sydney, regnskov og koralrev

En rejse til det østlige Australien

er mildest talt helt fantastisk!

Kombirejse med Sydney, regnskov og koralrev

Fra livlig metropol til snorkling og sol

13 DAGE FRA 14.225 KR.

Få det bedste af storby og natur i det østlige Australien

Sydney, Trinity Beach, Daintree National Park og Port Douglas

Denne kombirejse vil få den stressede hverdag til at synes uendeligt langt væk. I starter i Sydney, der byder på pulserende byliv, fantastiske grønne oaser og ikonisk arkitektur i form af utrolige skyskrabere og det verdenberømte, dansktegnede Operahus. Derefter tager I nordpå til tropiske sandstrande med adgang til Great Barrier Reef og regnskoven i Daintree National Park, hvor dyrearter, I ikke vidste eksisterende, befinder sig. Hvis I har mod på en rejse udover det sædvanlige, så pak kufferten til denne tur!

Prisoversigt
  • Fra 14.225 kr. pr. person
Dagsprogram/rute
DAG 1-3: SYDNEY

Operahuset i SydneyJeres fantastiske rejse starter i lige så fantastiske Sydney, hvor I har tre overnatninger. Selvom den ikke er hovedstaden, er det i Sydney, I får en sand storbyoplevelse. Med sin beliggenhed ud til Stillehavet, omkranset af frodige bjerge, er Sydney en metropol i flotte, naturlige omgivelser, men med den pulserende stemning, man forbinder med livet mellem skyskrabere. Vi anbefaler, at I bor centralt i den bydel, der hedder “the City”, så I kan udforske byen til fods.

I skal naturligvis se de arkitektoniske ikoner Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge, der er symbolet på den australske storby. Det dansktegnede operahus blev indviet i 1973, men ligner stadig noget fra en fremtidsverden. Kom op at gå på byens bro med en Bridge Climb-tur, hvorfra I vil få nogle vilde 360 graders udsigter over byen.

Vil I lidt ned på jorden igen, kan I besøge den verdenskendte strand Bondi Beach, som ligger syv kilometer fra det centrale Sydney. Her kan I nyde en dag på den livlige strand med de lokale omkring jer og en lækker drikkevare fra en af områdets caféer og restauranter i hånden.

Det anbefaler vi i Sydney:

  • Operahuset
  • Bridge Climb
  • Bondi Beach

I flyver fra Sydney til Cairns i nordøst

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 3-7: TRINITY BEACH

Trinity Beach, QueenslandNår I lander i Cairns, lander I samtidig i en helt anden verden. Her er tropisk og varmt året rundt, og nu venter afslapning og naturoplevelser. I starter med fire dage ved den fantastiske strand Trinity Beach lidt nord for byen Cairns. Her er sandet fint og lunt, og vandet er lige for jeres fødder, og I kan bare læne jer tilbage og nyde de fredelige omgivelser i skyggen af et palmetræ.

I kan bo helt nede på stranden med mulighed for at stige direkte ud af sengen og ud i havet for at vågne med en morgendukkert i havet, eller I kan bo længere oppe i det grønne landskab med betagende udsigter over Stillehavet. Uanset hvad I vælger, tør vi godt love, at det bliver dejligt.

En af dagene kan I tage ud og opleve det enestående Great Barrier Reef. Om I vil snorkle, dykke eller sejle ud i en båd med glasbund, bestemmer I, men vi anbefaler at opleve undervandsverdenen i det farvestrålende koralrev på den ene eller anden måde. Det er verdens største og byder på tusindvis af flotte koraller, fisk og sjove undervandsvæsener, man ellers kun ser på National Geographic.

Det anbefaler vi ved Trinity Beach:

  • Great Barrier Reef
  • Afslapning på stranden

Fra Trinity Beach kører I til Daintree National Park (cirka 65 km – 1 time)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 7-9: DAINTREE NATIONAL PARK

Daintree National ParkI kører den smukke naturvej op til Daintree National Park. Her venter en enorm tropisk regnskov, som huser dyrearter, der kun lever i denne park. I kan se farverige fugle, særegne insekter og store dyr som saltvandskrokodillerne, der ligger på lur i sumpen.

Hvis I vil have den dybdegående forståelse for regnskovens rige dyre- og planterige, kan vi anbefale at tage på en guidet tur gennem parken, hvor lokale eksperter deler ud af deres store viden om naturens finurligheder. Hvis I hellere bare vil se naturen på egen hånd, kan man selv køre i parken i en firehulstrækker.

I den nordlige del af parken finder I det område, der hedder Cape Tribulation, som er kendt for at være det eneste sted i verden, hvor to forskellige verdensarvslistede steder mødes. Det er regnskoven i nationalparken og koralrevet i Great Barrier Reef, der “støder sammen” på kyststrækningen og udgør et utroligt naturfænomen.

Det anbefaler vi i Daintree National Park:

  • Guidet tur i parken
  • Vandring i den smukke natur
  • Cape Tribulation

Herfra går turen til Port Douglas (cirka 25 km – en halv time)

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 9-13: PORT DOUGLAS

rundrejse i Australien - Port DouglasEfter naturoplevelser i den vilde regnskov venter en afslappende afslutning på jeres Australien-rejse. I den gamle fiskerby Port Douglas, der har nationalparken lige bag sig, er det solsengene, der venter på jer. I dag er byen et eftertragtet resortområde, hvor der står luksus og solbadning på dagsprogrammet.

Bliver det for kedeligt at ligge på en flot tropestrand, er der masser af aktiviteter i området. Hvis I vil udforske flere afkroge af Great Barrier Reef, venter det på jer en sejltur fra kysten. Ellers kan I kaste jer ud i bølgerne og prøve kræfter med surfing på et kursus – eller på egen hånd, hvis I er øvede surfere. Det vigtigste er, at I husker at nyde de sidste dage af en ferie, I helt sikkert vil drømme jer tilbage til efterfølgende.

Det anbefaler vi i Port Douglas:

    • Great Barrier Reef
    • Surfing
    • Afslapning på stranden

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Andre rejser til Australien

Download forslaget 

    Bestil et rejsetilbud

    PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
    DINE REJSEØNSKER

    VÄDER I LOS ANGELES

    PRISOVERSIGT PÅ REJSEFORSLAG

    Download forslaget 

    SÄSONGDAGARFRÅN-PRIS (PR. PERSON)
    Vår21 dagar14.030 SEK
    Sommar21 dagar20.250 SEK
    Höst21 dagar20.250 SEK
    Vinter21 dagar13.940 SEK
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.