BESTIL TILBUD
77 34 60 61

Rejser til New Zealand


New Zealand er utvilsomt et af de

smukkeste steder på kloden

Naturskønne New Zealand er magisk!

Med imponerende naturskønne landskaber, aktive vulkaner, fascinerende maorikultur, smukke strande, og et folk kendt for sin store gæstfrihed, er rejser til New Zealand lig med oplevelser for livet.

New Zealand’s to hovedøer, på dansk kaldet Nord- og Sydøen og lokalt kaldet Te Ika-a-Māui og Te Waipounamu, blev koloniseret som et af de sidste steder i verden og har bevaret meget af deres fauna og kultur. Landets kombination af urbane oplevelser og vilde indtryk i naturen er noget ganske særligt. Derfor anbefaler vi at opleve New Zealand på en kør-selv ferie, enten på et naturskønt roadtrip i bil eller en familieferie i autocamper. AustraliaTours er eksperter i rejser til New Zealand og vi sørger for, at du får alle de store oplevelser med hjem fra dette fantastiske land.

Oplevelser på din rejse til New Zealand:
Vores rejseforslag til New Zealand:
Det bedste af New Zealand

Oplev New Zealands skønhed og magi!

 • 19 DAGE
 • FRA 22.150,-
New Zealand rundrejse: Nord til syd

En eventyrlig rejse fra Nord til Syd

 • 24 DAGE
 • FRA 24.300,-
Australien & New Zealand rundrejse

Det bedste af Australien og New Zealand!

 • 25 DAGE
 • FRA 29.150,-

Nordøen – Kontrasternes ø

New Zealands nordø (Te Ika-a-Māui) er fuld af kontraster. Den New Zealandske nordø huser både landets to største byer, millionbyen Auckland og hovedstaden Wellington, samt rå natur i form af regnskov, aktive vulkaner, og kogende geotermiske mudderpøle ved Maoriernes hovedstad, Rotorua. Du finder selvfølgelig også utroligt smukke strande og bølger som enhver surfer drømmer om.

Denne mangfoldighed gør, at der er overalt på Nordøen er noget at opleve for alle, med masser af spændende ting, der kan udforskes. Det kan anbefales at tage forbi Bay of Islands i de nordlige egne, hvor der – som navnet antyder – er en bugt med mange små øer. Bay of Islands er et af de smukkeste strandområder i landet og er himlen for kapsejlads og fritidssejlere. En anden mulighed er, at tage forbi Lake Taupo, som er landets største sø. I området omkring søen, findes der rigtig gode vandrestier, med mulighed for rappe gåture, afslapning, picnic eller noget helt tredje.

Sydøen – Dramatiske naturoplevelser

Den mindre befolkede sydø giver mulighed for at komme helt tæt på nogle af verdens smukkeste og mest dramatiske naturoplevelser. Imponerende bjerge strækker sig tværs gennem øen og passerer vinregioner, krystalklare søer, hyggelige byer og verdensklasse golfbaner.

Hvis man vil have storslåede naturoplevelser, er Fox Glacier og Franz Josef Glacier et must. Det er de to bedst kendte gletsjere på New Zealand, og at gå rundt på selve gletsjerne, er en oplevelse for livet. Et andet spændende eventyr at begive sig på er at tage forbi Abel Tasman i den nordlige del af Sydøen. Et fantastisk frodigt område, hvor man finder vingårde, bjerge, smukke strande og uovertrufne kajakture i krystalklart vand.

Ønsker man lidt action og spænding efter de mange smukke indtryk, kan det også lade sig gøre på Sydøen. Du kan tage på hæsblæsende riverrafting på områdets vilde floder, og er du den rigtigt modige type, er der flere steder mulighed for bungyjumping fra utrolige højder over det dramatiske landskab.

Download forslaget 

  Bestil et rejsetilbud

  PERSONLIGA UPPLYSNINGAR
  DINE REJSEØNSKER

  Rejseforslag til New Zealand

  Det bedste af New Zealand

  Oplev New Zealands skønhed og magi!

  • 19 DAGE
  • FRA 22.150,-
  New Zealand rundrejse: Nord til Syd

  En eventyrlig rejse fra Nord til Syd!

  • 24 DAGE
  • FRA 24.300,-
  Australien & New Zealand rundrejse

  Det bedste af Australien og New Zealand!

  • 25 DAGE
  • FRA 29.150,-

  VEJRET …

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.